Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisini bırakan Gülsim Ali İlhan’ın setteki titizliği, seyirciye duyduğu saygıyı da anlatıyor!

Gönül Dağı dizisini bırakan Gülsim Ali İlhan’ın setteki titizliği, seyirciye duyduğu saygıyı da anlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gülsim Ali İlhan, Gönül Dağı dizisinden ayrıldı. İkinci sezon finali ile birlikte diziye veda eden ünlü oyuncu, canlandırdığı Dilek karakteri ile son dönemin en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi oldu. Dizinin iki sezondur çok başarılı reytingler almasında büyük pay sahibi olan oyuncu, Eskişehir’deki setten ayrılarak, İstanbul’daki yaşantısına geri döndü.

Gülsim Ali İlhan’ın ayrılık kararı hayranlarını çok üzse de ünlü oyuncu artık Sivrihisar’daki ortamda daha fazla kalmayı istemedi ve yeni projelerle yakında yine hayranlarının karşısında olacak gibi gözüküyor… Oyuncu, youtube’da Onedio kanalındaki programa katıldı ve hayranlarından gelen soruları yanıtladı.

Gülsim Ali İlhan bu soruları yanıtlarken kendisiyle ilgili ilginç bir ayrıntıyı da anlattı. Dişlere çok önem veren oyuncu, “Diş konusunda çok takıntılıyım” dedi. Oyuncu bu soruya yanıt verirken her sahneden önce dişlerini fırçaladığı da ortaya çıktı.

Gönül Dağı dizisini bırakan Gülsim Ali İlhan'ın setteki titizliği, seyirciye duyduğu saygıyı da anlatıyor! 7

Gülsim Ali İlhan’ın, her bölümde dikkat çeken dişlerinin parlaklığı da verdiği bu önemden kaynaklanıyor. Oyuncu, “Ben her sahneden önce dişlerimi fırçalarım ve öyle sahneye çıkarım. Bir ikram geldiyse yememeye çalışıyorum. Kendimi tutamayıp yediysem, sahne boyunca gülmemeye çalışıyorum” açıklamasını yaptı.

Gönül Dağı dizisiyle ilgili soru üzerine de oyuncu, ayrıldığı proje hakkında şu sözleri söyledi: “Gönül Dağı, Anadolu’nun her köşesinde karşılaşabileceğiniz, gerçek insanların, gerçek hikayelerini anlatan, tüm sıcaklığı ile ekrana yansıtan bir projedir. Üstelik kendi şanında ilk olmayı başarmış bir Anadolu masalıdır Gönül Dağı. Tabii ki ben de bu masalın prensesi, Dilek’i olmaktan da ayrıca mutluluk duyuyorum.”