Ana sayfa Sosyal Medya Hande Ataizi, Camdaki Kız’ın sezon finali sözleriyle gaf mı yaptı, tüyo mu verdi anlaşılamadı!

Hande Ataizi, Camdaki Kız’ın sezon finali sözleriyle gaf mı yaptı, tüyo mu verdi anlaşılamadı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında iki sezondur devam eden Camdaki Kız dizisi Perşembe akşamlarının sevilen bir yapımı. Her biri birbirinden yetenekli oyuncuların yer aldığı yapım, ilgiyle takip edilmekte. Kadrosunda usta oyuncular ve deneyimli başarılı isimlerin yer aldığı Camdaki Kız, bir sonraki sezonda da ekranda olacak.

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer, Tamer Levent, Selma Ergeç, Hande Ataizi, Cihangir Ceyhan gibi isimleri bir araya getiren dizinin 3. sezonda da devam edeceği, izleyenlerin içine su serpmiş durumda. Böylesine sevilen bir yapımı kanalın bitirmesi de pek olası görünmüyordu zaten.

Bu arada hikayede giderek farklı açılımlar kendisini göstermeye başladı. Dizinin ilk başından beri sır olan konular birer birer ortaya döküldü! Nalan, artık annesinin kim olduğunu biliyor. Feride’nin annesi değil, anneannesi olduğunu öğrendi. Yıllardır kendisinden saklanan sırlara ulaşıyor. Fakat en önemli ve can alıcı sorunun yanıtı hala ortaya çıkmadı! Nalan’ın babası kim? Bir tecavüz, aile içi taciz kurbanı olduğu annesi Selma’nın doğumda ölmesi sonrası Nalan, anneanne ve dedesini babası ve annesi olarak biliyordu.

Hikayede babası ile ilgili nasıl bir kurgu oluşacağı pek net olmasa da Nalan’ın hayatında kırılma noktası olan bu bilgiler sonrasında içinde yıllardır biriktirdiklerini dökmeye başlaması da hikayeyi bambaşka bir yere götürüyor.

Mutsuz evliliğinde Sedat’la olan bağları iyice kopan Nalan’ın giderek şoförü Hayri’ye olan yakınlığı da izleyenlerin malumu. İçten içe aşık olmaya başlayan Nalan’ın hikayesi, üçüncü sezonda bambaşka bir yere gidecek!

Eğer Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek bir hayat hikayesinden derlediği kitabına uygun giderse Nalan, Hayri ile kaçacak!

Bu arada sezon sonuna doğru ilerlerken daha da heyecanlı sahneler ekrana gelmeye başlıyor. Camdaki Kız dizisinin bu hafta 44. bölümü yayınlandı. Dizinin 16 Haziran’da sezon finali yapması bekleniyordu. Ancak Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi’nin “3 bölüm sonra final yapıyoruz” sözleri kafaları karıştırdı.

Hande Ataizi, Camdaki Kız'ın sezon finali sözleriyle gaf mı yaptı, tüyo mu verdi anlaşılamadı! 7

Hande Ataizi’nin bu sözleriyle iki durum ortaya çıkmakta. Ya dizi stok bölümlerle önden ilerliyor ya da daha erken final yapacak! Ataizi’nin 3 bölüm çekimi kaldı şeklinde sözleri algılanırsa, bir bölüm stoklu gidildiği ve belirlendiği gibi 16 Haziran’da sezon finali yapılacağı anlaşılabilir. Ancak yayından bahsediyorsa, bu hafta ile birlikte 3 hafta sonrası 9 Haziran’a denk geliyor.

Kafaları karıştıran sezon finali tarihi, Kanal D’nin duyurusu ile netlik kazanacaktır önümüzdeki günlerde. Ancak önceden 16 Haziran olarak duyurulan tarihin değişmiş olması pek muhtemel görünmüyor. Hande Ataizi’nin hesabı şaşmış ya da çekilecek 3 bölüm kaldığı vurgusunu yapıyor olması da başka ihtimal…

İşte oyuncunun röportajı…