Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinin Asuman’ı Hazal Çağlar bir yıldız gibi parlıyor!

Gönül Dağı dizisinin Asuman’ı Hazal Çağlar bir yıldız gibi parlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranında Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Gönül Dağı dizisinde Asuman karakterine hayat veren isim Hazal Çağlar… Genç oyuncu ilk projesinde çok iyi bir çıkışa imzasını attı.

Asuman, bilindiği üzere Ramazan’ın biricik aşkı… Cihat Süvarioğlu’nun canlandırdığı Ramazan, dizinin en neşeli ve farklı karakteri ve çok seviliyor. Asuman da Ramazan ile birlikte bir anda öne çıktı. Şimdi ise Asuman karakterinin şarkı performansı Hazal Çağlar için büyük fırsat oldu.

Genç oyuncu sadece oyunculuğu ile değil şarkıcılık konusunda yeteneğiyle de göz doldurmaya başladı. Adeta yıldızını Gönül Dağı dizisiyle parlatmakta olan Çağlar, 18.bölümde “Yar İmiş Meğer” isimli türküyü seslendirdi. Aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Hazal Çağlar, bu türkü ile hayranlarından geçer not almakla kalmadı, türkü söyleme konusunda da kendisine yol açabileceğini gösterdi.

Genç oyuncu ayrıca “Sendeki Kaşlar Bende de Olaydı” isimli türküyü de seslendirdi. Bu performansıyla da izleyicilerden geçer not aldı ve sosyal medyada çok konuşuldu.

Gönül Dağı dizisinin genç yetenekleri her hafta yeni bölümler yayınlandıkça daha da çok öne çıkıyor. Dizinin sürükleyici olması, güçlü reytingler elde etmesi onlar adına çok büyük bir kariyer yapma fırsatı da sunuyor.

Gönül Dağı dizisi hakkında bir olumlu yorum da Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’ndan geldi. Diziyi öven Koloğlu, şöyle yazdı:

“Gönül Dağı’nın Fellini filmlerini andıran bir hali var” diye yazmıştım. Sonra hafif bir Yelişçam’a evrilir oldu. Bu arada TRT yapımı gün birincisi oluyor. Altını çizelim. “