Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinin reytinglerinde kimsenin beklemediği bir ilk yaşandı!

Gönül Dağı dizisinin reytinglerinde kimsenin beklemediği bir ilk yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi bugüne kadar çift haneli reytingler alarak çok başarılı ve istikrarlı bir çizgide yer aldı. Ancak hem havaların ısınmaya başlaması hem de Ramazan ayının gelmesi ile birçok dizide yaşanan reyting düşüşünü Gönü Dağı dizisi de hissediyor.

Eğlenceli ve sürükleyici hikayesi, usta oyuncu kadrosunun muhteşem performanslarıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Gönül Dağı’nın 9 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanan 59. bölümü sadece ABC1 grubunda çift haneli oran elde edebildi. Tüm kişiler ve AB gruplarında çift haneli oranların altına gerileyen TRT1 dizisinde bu ilk kez yaşanan bir durum.

Yine de çok başarılı reytingler alarak tüm izleyici gruplarında birincilik elde eden Gönül Dağı, Kuruluş Osman gibi sezonun en başarılı yapımlarından birisi olarak parlıyor… Gönül Dağı’nda yaşanan bu reyting düşüşü ile birlikte, ekrandaki tüm yapımların bir miktar izleyici kaybı yaşadığını söyleyebiliriz.

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda etkileyici bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri devam eden dizide; Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk gibi oyuncular önemli katkılarda bulunuyor.

Gönül Dağı’nın 16 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak 60. bölümünden ilk fragman da yayınladı. Yeni bölümde Elif ve Kenan’ın aşka doğru gidişini izleyeceksiniz.