Ana sayfa Sinema Murat Yıldırım ve Çağatay Ulusoy’un birlikte yer alması beklenen film şimdiden merak konusu!

Murat Yıldırım ve Çağatay Ulusoy’un birlikte yer alması beklenen film şimdiden merak konusu!

tarafından zk zk

Başarılı iki oyuncu Murat Yıldırım ve Çağatay Ulusoy’un, çok özel bir sinema filminde birlikte rol alacakları iddiaları magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Şimdilerde Aziz dizisi ile ekranlara gelen Murat Yıldırım ve Süslü Korkuluk dizisinde rol almaya hazırlanan Çağatay Ulusoy’un, Cumhuriyet isimli sinema filminde rol alma ihtimali bulunuyor.

Rol aldıkları her projede oyunculukları ile konuşulan iki başarılı isim, şayet teklifi kabul ederse, Cumhuriyet tarihimizin bilinmeyen bir sayfasını anlatacak olan filmle beyaz perdede olacaklar. İki oyuncunun rol alma ihtimali bulunan filmin, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına özel olarak çekilmesi de ayrı bir gurur kaynağı…

Tarihe ışık tutacak olan filmde Cumhuriyet’in son 24 saatinde neler yaşandığı anlatılacak. Türkiye Cumhuriyeti’nin ilan edildiği gece neler olduğu, tarihimizin bu önemli gününde yaşananlar filmin konusunu oluşturuyor.

Cumhuriyet filmi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılına özel olarak çekilecek. Mustafa Kemal’in, “Efendiler yarın Cumhuriyet’i ilan edeceğiz” sözünü her 29 Ekim’de tekrar ederken, bu sözün söylendiği gece neler yaşandığı da merak konusu.

Murat Yıldırım ve Çağatay Ulusoy'un birlikte kamera karşısına geçeceği film şimdiden merak konusu! 24

Cumhuriyet’in ilan edildiği o gün son 24 saatte neler olduğunun hikayesi, Cumhuriyet filmine konu oldu! Taş Mektep, Ankara Yazı (Veda Mektubu ) ve Sadece Bir Gece gibi önemli filmlerin yapımcıları Galip Güner ve Elin Ecealp’e Cumhuriyet’in 100. Yılını kutlayacağımız 2023’te vizyona sokacakları bu büyük projelerini, “Cumhuriyet” filmini anlattı.

Son 1 yıl içinde Sadece Bir Gece, Aşkın Ömrü, Saygın ve İlişki Doktoru isimli sinema filmlerini çeken ekip, ayrıca Son Şans ve İşin Aslı isimli sinema filmlerine de devam ediyor. Bu süreçte Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü için de çalışmalara başladıklarını belirten yapımcılar, oyuncu arayışlarını sürdürüyor.

Birkaç yıldır bu proje ile ilgili çalıştıklarını ve artık son aşamaya gelmenin heyecanını yaşadıklarını belirten Galip Güner, “Filmi Cumhuriyet’in 100. Yılında ülkemize armağan etmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Murat Yıldırım ve Çağatay Ulusoy'un birlikte kamera karşısına geçeceği film şimdiden merak konusu! 25

Hazırlıkların devam ettiğini belirten yapımcılar önümüzdeki aylarda sete çıkmak için gün sayıyor. Oyuncu kadrosunun oluşturulması için de büyük gizlilik ve titizlik içinde çalışma yürütüldüğünü söyleyen Galip Güner, ısrarlı sorularımıza rağmen başrol oyuncuları ile ilgili bir isim dillendirmekten kaçındı. Murat Yıldırım ve Çağatay Ulusoy’un adları ile ilgili aldığımız duyumları sorduğumuzda ise imza aşamasına gelmeden isim vermenin doğru olmadığını, yakında basın toplantısıyla oyuncu kadrosunu açıklayacaklarını ama zirvedeki iddialı isimlerle görüştüklerini belirtti.

Vatan ve Cumhuriyet aşkına kendi aşklarını hiç sayan genç aşıkların hikayesini anlatan filmin senaryosu yaşanmış gerçek bir olaydan yola çıkılarak yazılmış. Dönemin atmosferini yaşatması açısından mekan, kostüm ve aksesuarlar için çok yoğun bir çalışma yürüttüklerini söyleyen yapımcılar, özellikle Atatürk’ün kostümleri için çok hassas davrandıklarını belirtiyorlar. Bu yıl çekimleri başlayacak filmin 2023’te vizyona girmesi planlanıyor.