Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinin üçüncü sezon başlangıç reytingleri herkesi şaşkına çevirdi!

Gönül Dağı dizisinin üçüncü sezon başlangıç reytingleri herkesi şaşkına çevirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları yeniden buluşmaya başlayan Gönül Dağı dizisinin 66. bölümü 3 Eyüll’de yayınlandı. Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan’ın ikinci sezon finalinde diziden ayrılmasının ardından yeni dönem çok merak ediliyordu. Özellikle de Taner, Dilek’ten kalan hatırası oğlu ile yeni bir hayata başladı. Diziye hüzün çöktü ve milyonlarca izleyici de Taner’in yaşadığı büyük hayal kırıklığını ve yürek acısını yakından izleme fırsatı buldu.

Berk Atan’ın hüzünlü anlarıyla gözyaşı döken dizi hayranları, hikayeye katılan bebeğin sevimliliğiyle de ilerleyen bölümlerin çok güzel olacağının farkında. Özellikle de Taner’in Dilek ile birlikte kurduğu hayalleri artık oğluyla beraber yaşayacağını söylediği 67. bölüm fragmanı da izleyicilerin yüreklerine işledi. Berk Atan, çok başarılı bir oyunculuk sergiliyor ve Gönül Dağı dizisi de yeni sezonda yine milyonları etkiliyor.

Ancak dizinin 66. bölümünün elde ettiği reytingler daha önce çift hanelere ulaşan dizinin izleyicilerinin hepsinin ekran başında olmadığını da gösteriyor. İki sezon boyunca çift haneli oranlarla yoluna devam eden Gönül Dağı dizisi, 66. bölümüyle tüm kategorilerde beklenildiği gibi birincilikler elde etti.

Ancak dizinin reytingleri çift haneli oranlardan bir hayli gerideydi. Buna rağmen Eylül başı olması dolayısıyla yine çok başarılı reytingler elde eden Gönül Dağı dizisinin hayranlarının henüz televizyon izleme alışkanlıklarına tam olarak geri dönmediği de anlaşılıyor.

Bu nedenle de okulların açılmasını takiben önümüzdeki haftalarda dizinin reytinglerinin yeniden çift haneli oranlara ulaşması bekleniyor.

10 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 67. bölümün fragmanı, Taner’in yürek burkan ama umut de veren sözleriyle daha da çok ilgi çekecektir.