Ana sayfa Dizi Fragmanları Leyla ile Mecnun dizisinin bekleyenlere müjde, işte yeni sezon yayın tarihi!

Leyla ile Mecnun dizisinin bekleyenlere müjde, işte yeni sezon yayın tarihi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran Leyla ile Mecnun dizisinin geçen yıl yaz döneminde yeniden gündeme gelmesi ve yönetmen Onur Ünlü’nün de ekibi tekrar toparlaması büyük mutluluk kaynağı olmuştu.

Senaryosunu Burak Aksak’ın kaleme aldığı absürt komedi dizisi Leyla İle Mecnun; Türk dizi tarihinde kısa süre içinde kült bir yapım haline geldi. Oyuncu kadrosunun zenginliği ve tecrübesiyle de dikkatleri çeken dizinin yeni sezon çekimleri geçen yıl başlamış ve yeni bölümleri izleyiciler keyifle seyretmişti.

Leyla ile Mecnun dizisinin bekleyenlere müjde, işte yeni sezon yayın tarihi! 7

2022 yılının kış sezonu Eylül ayı itibariyle başladı ve Leyla ile Mecnun dizisi hayranları da heyecanla yeni bölümleri bekliyor. Yaz aylarında çekimleri tamamlanan dizinin altıncı yeni sezonu 9 Eylül Cuma akşamı başlıyor.

9 Şubat 2011 tarihinde başlayan ve 29 Ocak 2014 tarihinde üçüncü sezonuyla yayından kaldırılan dizi, 3 Eylül 2021 tarihinde tekrar izleyicilerle Exxen’de buluştu. Beşinci sezonu 31 Aralık’ta yayınlanan ve 4 Mart’a kadar devam eden Leyla ile Mecnun dizisinde altıncı yeni sezon da büyük bir heyecanla bekleniyor.

Exxen platformunda yayınlanacak olan Leyla ile Mecnun dizisinde Cengiz Bozkurt, Serkan Keskin, Deniz Işın, Köksal Engür, Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan gibi önemli isimler bir araya geldi.

Dizinin altıncı sezon fragmanı da yayınlandı ve izleyiciler büyük bir heyecan ile dizinin yeni bölümlerini beklediklerini belirten yorumlar paylaştı.