Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinin yeni misafirleri ile tanışın!

Gönül Dağı dizisinin yeni misafirleri ile tanışın!

tarafından ker_def

Gönül Dağı Ailesine İki Oyuncu Daha Katıldı… Dilek Denizdelen Melahat, Mustafa Şen İlhami Karakterini Canlandırıyor… Selami’nin Almanya’dan Misafirleri Geliyor… Her hafta sonu TRT 1 ekranlarında izlenme rekorları kıran Gönül Dağı, 2 NisanCumartesi akşamı ekrana gelecek 58. Bölümde yine büyük ilgi görecek, milyonların buluşma noktası olacak.

Gedelli sakinleri “11 Ayın Sultanı” Ramazan’ı keyifle karşılıyor. Eski Ramazanlara özlemlerin giderildiği, meddahların, orta oyunlarının, Hacıvat Karagöz’ün yer aldığı Ramazan şenliklerinin, muhteşem iftar sofralarının, sahurların yapıldığı kasabada yine hüzün ve eğlence birarada yaşanıyor.

GEDELLİ’YE ALMANYA’DAN MİSAFİR VAR…

Selami’nin (Eser Eyüboğlu) abisi İlhami (Mustafa Şen) ve ablası Melahat (Dilek Denizdelen)’in sürpriz ziyareti, kasabada yaşanacak renkli olayların sinyalini veriyor. Ailesiyle miras kavgası olan Selami, savaş zırhlarını kuşanıyor ve onlara karşı amansız bir mücadeleye girişiyor. Karısı Keriman’ın (Çiğdem Aygün) desteğiyle Selami, bu miras kavgasından zaferle çıkabilecek mi Gönül Dağı’nın 58. Bölümünde izleyeceğiz.

Gönül Dağı ailesine yeni katılan ünlü sanatçı Dilek Denizdelen, Melahat Ferses, Mustafa Şen ise İlhami Ferses karakteriyle büyük ilgi görecek. Ferses ailesinin maceraları her hafta büyük bir keyifle izlenecek.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor.