Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kaan Yıldırım aşkında dikkat çeken detay!.. İkili gerçekten yakalandı mı?

Hande Erçel ve Kaan Yıldırım aşkında dikkat çeken detay!.. İkili gerçekten yakalandı mı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Oyuncu Kerem Bürsin ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran Hande Erçel’in önceki akşam bir mekan çıkışı meslektaşı Kaan Yıldırım ile görüntülenmesi magazin basınında bomba etkisi yarattı.

2019  yılında Halka dizisinde başrolü paylaşan Hande Erçel ile Kaan Yıldırım, basın mensuplarının aşk iddiaları konusundaki sorularını yanıtsız bıraktı.

Magazin dünyası ikili arasındaki aşk haberi  ile çalkalanırken Hürriyet Gazetesi yazarı Orkun Ün, çift arasındaki ilişkideki bir detaya dikkat çekti.

Hande Erçel ve Kaan Yıldırım aşkında dikkat çeken detay!.. İkili gerçekten yakalandı mı? 7

Orkun Ün ‘Baksanıza şu tesadüfe’ başlıklı yazısında gündemde bomba etkisi yaratan aşk iddiası ile ilgili şu ifadelere yer verdi; “Daha önce Mehmet Dinçerler ile birlikte olan Hande Erçel, Kaan Yıldırım’la birlikte görüntülenmiş. Kimdir Kaan Yıldırım? Şu an Mehmet Dinçerler ile evlilik hazırlığı yapan Hadise’nin eski erkek arkadaşıydı geçen seneye kadar. Bir garip ilişkiler ağı yani.

Neyse… Konumuz Hande Erçel ile Kaan Yıldırım’ın… Yakalandılar! Yakayı ele verdiler!  Patlayan flaşlar karşısında neye uğradıklarını şaşırdılar haberleri… İkili Emirgan’daki o meşhuurrrr mekana gidip gece yarısına kadar eğleniyor. Hande’yi tuvalete bile Kaan götürüp getirmiş. Öyle bir birliktelik yani.

E şimdi sen o mekanda böyle samimi hareketler sergilersen, el ele göz göze durursan (ki haklarıdır istedikleri gibi davranabilirler) bu işin ortaya çıkmasını da göze almış olman lazım. O yüzden Kaan ile Hande’nin ilişkisi bir “yakalanmayla” ortaya çıkmamıştır. İkili “artık ne olursa olsun” deyip kendini magazincilerin önüne atmıştır.”