Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisiyle ilgili, tık almak için başrol oyuncusunun ayrıldığı yalanını yazıyorlar!

Gönül Dağı dizisiyle ilgili, tık almak için başrol oyuncusunun ayrıldığı yalanını yazıyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İnternet medyasında ne yazık ki tık elde etmek adına diziler hakkında hiç ilgisi olmayan konular haberleştiriliyor ve gerçekmiş gibi sunuluyor. Benzer bir durum ile Gönül Dağı isimli TRT1 dizisi de karşılaştı. Cumartesi akşamlarının sevlien dizisinin başrol oyuncusu Gülsim Ali ile ilgili ayrılık haberi Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu’nun da dikkatini çekti.

Reytingleri ile tüm kategorilerde birincilikler elde eden TRT1 dizisinde Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali İlhan’ın ayrılacağı dedikodusu doğru değil. Ali Eyüboğlu da google’da en çok okunanlar arasında gördüğü haberi örnek vererek, internet medyasındaki yozlaşmaya dikkat çekiyor.

Dizinin Yozgat’ta çekildiğini sanan ve bunu da habere iliştirenler, Eskişehir Sivrihisar’daki çekimlerden bi haber şekilde içerik üretiyor. Aslında bu tamamen google üzerinden en çok okunanlar arasına girmek için hazırlanmış bir yalan içerik. Çünkü internet medyasında artık reklam gelirleri çok düştü ve daha çok okuyucu çekmek birçok yayıncı için şart oldu. Bu durum da içeriklerin doğru, yalan olduğuna bakmaksızın yayılması durumunu ortaya çıkartıyor.

Ali Eyüboğlu, Cadde’deki köşe yazısında bu içeriği eleştirdi ve Telegram üzerinden de Gülsim Ali İlhan’a haberi sorup, ayrılıp ayrılmayacağına yönelik bilgi istedi.

Gönül Dağı dizisiyle ilgili, tık almak için başrol oyuncusunun ayrıldığı yalanını yazıyorlar! 4

Eyüboğlu, köşesinde şöyle devam ediyor: “Verdiği yanıt şuydu: “Haber külliyen yalan. Çekimler de Yozgat’ta değil. Çok şükür çekimlerimiz sürüyor, her şey iyi gidiyor, bir sıkıntı yok.”

Şimdi onun vurguladığı gibi ‘külliyen yalan’ bu haberin Google’da en çok okunan olması kimin ayıbı?”