Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı reytinglerde birinci ama çok güçlü bir rakip geldi!

Gönül Dağı reytinglerde birinci ama çok güçlü bir rakip geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, şüphesiz ki Cumartesi akşamlarına damga vuran yapım konumunda. Uzun süredir de bu durum sürdüren dizi, ilk bir kaç hafta dışında tüm kategorilerde birincilikleri arka arkaya dizdi.

Bu kadar başarılı olmasını belki de ilk başladığında kimse beklemiyordu. Ancak TRT1 dizisi hem naif hikayesi hem gönüllere seslenen karakterleri ile, ekranda saflığı, temizliği, aşkı, dürüstlüğü arayanlar için adeta bir ilaç gibi geldi… Dizinin müthiş temposu de devam ediyor. Gönül Dağı’nın 19. bölümü dün akşam ekrana geldi ve yine milyonlarca izleyiciye güzel duygular yaşattı. Dizi bu başarısının karşılığını da reytinglerle alıyor…

Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında iki haneli oranlarda bulunan dizi, AB’de çok çok iyi… Yani izleyiciler sıkı sıkıya yapıma tutunuyor. Kemik bir kitle oluştu ve bu çok büyük bir güç… Dün akşam da dizi 19.bölümü ile tüm kategorilerde birincilik elde ederek yine ekrana damgasını vurdu.

Gönül Dağı reytinglerde birinci ama çok güçlü bir rakip geldi! 9

Ancak, büyük bir rakip de geliyor… Tüm kişiler kategorisinde atv’nin yeni dizisi Kardeşlerim ilk iki bölümü ile tutacağını göstermişti. Dizi dün akşam yayınlanan 3. bölümü ile tüm kişilerde müthiş bir sıçrama yaparak yüksek oranlara geldi. Yani bu kategoride Gönül Dağı’na bir hayli yaklaştı.

atv’nin dizisi bir dram yapımı ve tutan bir dram dizisi her zaman diğer tüm kategorilerdeki dizilerin üzerine çıkmıştır. Kardeşlerim için de yakın zamanda reytinglerin daha da yükselmesi ve tüm kişiler kategorisinde Gönül Dağı’na ciddi bir rakip olması, belki de birinciliği elde etmesi hiç de ihtimal dışı değil.

Kardeşlerim dizisinin 4.bölüm reytingleri de yine yüksek gelir ise artık yapımın buradan aşağıya düşmesinin pek de kolay olmayacağını düşünebilirsiniz. 13 Mart Cumartesi günü yayınlanacak 4. bölümden fragman da paylaşıldı.

TRT1 dizisinin artık Cumartesi akşamları zirvede tek başına ve rakipsiz durumu değişiyor. AB ve ABC1 kategorilerinde ise şu aşamada Gönül Dağı’na kimsenin rakip olması ise beklenmiyor.

Kardeşlerim, tüm kişilerde 6 Mart Cumartesi akşamını Gönül Dağı’nın ardından ikinci sırada tamamlayarak muhteşem bir başarı kazandı.

İşte 6 Mart Cumartesi günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Gönül Dağı reytinglerde birinci ama çok güçlü bir rakip geldi! 10

TRT1’in Gönül Dağı dizisinde 13 Mart Cumartesi günü 20. bölüm yayınlanacak. Yine ilginin yüksek olacağı, hikayenin izleyicileri cezbedeceği anları yeni bölüm fragmanında bulabilirsiniz.