Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisi finale direniyor, Fox TV çaresiz kalıyor!

Sen Çal Kapımı dizisi finale direniyor, Fox TV çaresiz kalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Temmuz ayından bu yana Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi 7-8 reytingler aldığı, sosyal medyada fragmanlarının bile 15-20 milyon izlendiği günleri çok önce geride bıraktı. Ancak dizinin sezon içinde müthiş bir direnç sergilediği de net…

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, şimdiye kadar en kötü reytinglerini son 2-3 haftada almıştı. 3’lü oranlara kadar gerileyen reytingler dizinin finale doğru adım adım gittiğini anlatıyordu. Hatta Savaşçı dizisinin hazırda beklediği ortamda her an Fox TV’den bir final kararı gelmesi bekleniyordu.

İşte tam da bu noktada Sen Çal Kapımı son numarasını yaptı. 6 Mart akşamı yayınlanan 34. bölüm belki de reytingler çok düşecek ve final için kaçınılmaz sona girilecekti. Ancak böyle olmadı… Romantik komedi dizisi, iyi bir performans ortaya koydu ve totalde düşük kalsa da AB ve ABC1 performansları çok iyi geldi.

Günü tüm kişilerde 12. sırada bitirmesine rağmen, AB ve ABC1 gruplarında 4’lü reytingler alan dizi her iki grupta da 6. oldu. Şimdi Fox TV elinde ilk 10 girebilen bir dizi varken, bunu bitirip de yerine Savaşçı’yı başlatır ise büyük bir risk de almış olacak.

Sonuçta Savaşçı dizisinin yenilenen ve bambaşka bir hava ile yayınlanacak olan 5. sezonunun Sen Çal Kapımı’dan daha iyi sonuçlar alacağının bir garantisi yok. Kanal şimdiye kadar romantik komedi dizisine sahip çıktı.

13 Mart Cumartesi akşamı da Sen Çal Kapımı’nın 35.yeni bölümü yayınlanacak ve hikayede önemli gelişmeler olacağı fragmandan anlaşılıyor.

Sonuç olarak; Sen Çal Kapımı dizisi bu sezonu bitiremez gibi düşünen çok ama, dizi direnmeye devam ediyor…