Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı son dakikada geldi ve Kuruluş Osman’dan birinciliği kaptı!

Gönül Dağı son dakikada geldi ve Kuruluş Osman’dan birinciliği kaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların reyting rekortmeni dizisi ‘Kuruluş Osman’, atv ekranlarındaki 119. Bölümüyle reytinglerin ve sosyal medyanın zirvesinde yer aldı. Dizinin 119. bölümünde üç kategoride de artık alıştığımız birincilik beklentisi vardı. Ancak son dakikada TRT1’in atağı nedeniyle bu gerçekleşmedi.

Gönül Dağı dizisi, 25 Mart Cumartesi akşamı Ermenistan ile Türkiye arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Kupası müsabakası nedeniyle 90. bölümü ile Çarşamba akşamı izleyicilerin karşısına çıktı.

Böylelikle 3 sezondur çok iyi reytingler elde eden ve yıllardır ‘en iyi dizi’ yarışında birbirlerine rakip olan Gönül Dağı ile Kuruluş Osman ilk kez aynı gün izleyicilerin karşısına çıkmış oldu.

Gönül Dağı dizisi AB grubunda en iyi reytingleri alarak 22 Mart Çarşamba akşamının birincisi oldu. Dizi tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ise rakibinin gerisinde kaldı.

Gönül Dağı son dakikada geldi ve Kuruluş Osman'dan birinciliği kaptı! 7

Çarşamba akşamlarının bir numaralı yapımı olan Kuruluş Osman, 119. bölümü ile tüm kişiler ve ABC1 gruplarını birinci tamamlarken, sadece AB grubunda günü üçüncülükle bitirdi. Daha önce dizinin her hafta tüm reyting gruplarında birinciliğine alışkın olanlar da bu duruma bir hayli şaşırdı.

Dizi ayrıca #KuruluşOsman etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu.