Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisine yine güçlü bir kadın karakteri geldi!

Teşkilat dizisine yine güçlü bir kadın karakteri geldi!

tarafından ker_def

Zeynep Tuğçe Bayat, Teşkilat kadrosuna dahil oldu… TRT 1’de yayınlanan, üç sezonluk başarısına hız kesmeden devam eden Teşkilat’ın kadrosuna ünlü oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat dahil oldu.

Bayat, ‘Siyah İnci’ karakteriyle dizideki karanlık tarafta yerini alacak. Asıl adı ‘Suzanne’ olan Siyah İnci, gençlik yıllarından itibaren yeteneği ile tüm istihbarat servislerinin dikkatini çekmiş.

Kendi başarısının da farkında olan Suzanne yalnızca kendi menfaati doğrultusunda çalışmaya başlar. Hartley’in planlarını gerçekleştirmesine yardımcı olmak için Türkiye’ye gelen ‘Siyah İnci’ aynı zamanda Ömer ve Zehra’nın geçmişindeki büyük sırrın da kilit ismidir.

Teşkilat dizisine yine güçlü bir kadın karakteri geldi! 7

Suzanne’nin gelişi Teşkilat’ta yeni gelişmelerin habercisi olacak. Teşkilat Pazar akşamı yeni bölümüyle TRT 1’de yayınlanacak.

Zeynep Tuğçe Bayat ise, 2022 yılında Show TV’nin büyük iddia ile başlayan ama ortalama reytingler alabilen Baba dizisinde Şahika karakterini canlandırmıştı.

Oyuncu bir süredir dinlenmekteydi ve Teşkilat gibi aksiyonu bol bir projeye katılarak yeniden televizyon ekranına güçlü bir dönüş yapmış oldu.