Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı’ndan sonra Gülsim Ali İlhan için Al Sancak dizisine veda da çok zor oldu!

Gönül Dağı’ndan sonra Gülsim Ali İlhan için Al Sancak dizisine veda da çok zor oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gülsim Ali İlhan, son 3 yıllık süreçte birbirinden başarılı projelerde başrolde yer alarak kariyerinde önemli adımlar attı. Gönül Dağı dizisinin ilk iki sezonunda Dilek karakteri ile milyonlarca izleyicinin yüreğine seslenen ve çok da başarılı olan oyuncu, kendi isteği ile projeye veda etmişti.

Gönül Dağı dizisi hayranlarının üçüncü sezon boyunca hikayede olmaması nedeniyle çok üzüldüklerini her fırsatta dile getirdikleri isim de Gülsim Ali İlhan olmuştu.

Oyuncu, yine TRT1 ekranında bu sefer aksiyon dolu Al Sancak isimli projeyle hayranlarının karşısına çıktı. Yine başarılı performans ortaya koyan oyuncu, Nadia karakterini de çok sevdi. Ancak Al Sancak dizisinin ani final kararı sonrasında en çok üzülen isimlerden birisi de Gülsim Ali İlhan oldu.

Hislerini söze dökmekte zorlanan oyuncu hem yapımcısına hem de tüm ekip arkadaşlarına güzel dilekler ile veda mesajı yayınladı. Kamera önünde ve arkasında birlikte çalıştığı insanları onore eden sözler sarf eden Gülsim Ali İlhan, duygularını şöyle ifade etti:

“Hissettiklerimi dile dökmek çok zor. Bu yüzden size karşıma çıkan ve hissettiklerimi bir nebze olsa ifade eden cümleleri yazacağım. Duygular her zaman anlatılamaz. Bazen, bazı duyguları anlatamayacak kadar içten yaşarsın; bazen de bakışlarınla ifade edecek kadar derin… Duygusal insanlar zayıf değil, güçlü insanlardır. Başlangıcı olan her şeyin bir sonu vardır.”

Nadia karakterinin kariyeri için çok ayrı bir noktada olacağını ifade eden ünlü oyuncu, hem güçlü hem de narin bir kadını canlandırmış olmasının deneyimini yaşadığından bahsetti.

Oyuncunun Naida karakterine vedası da şu sözlerle oldu: “Tüm canlandırdığım karakterlerin yeri bende ayrı, ama Nadia ahh sen bir başkaydın. Çok güçlü ama aynı zamanda çok da narin… Sevdikleri için her şeyi feda eden, doğruluğun peşinden giden Nadia’m … Diyorum ya Nadia İvanov’a anlatılmaz yaşanır.. Ateş kızım… benim için, bizim için çok çok özelsin… En en sevdiğim karakter, en sevdiğim hikaye ve en değer verdiğim ekip (aile) arkadaşlarım… Çok güzel anılar ve değerli insanlar biriktirdim. Çok büyük emek verildi, çok ter döküldü ama değdi. Hiç birinizin ismini buraya yazmak istemem, ama bilin ki sizi ben kalbime kazıdım…”