Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı’nın kötü kalpli Fikret’i Ruhi Sarı’nın yeni projesi belli oldu!

Gönül Dağı’nın kötü kalpli Fikret’i Ruhi Sarı’nın yeni projesi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekran dünyasının deneyimli oyuncularından Ruhi Sarı Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Fikret karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Yeniden setlere çıkan oyuncu çok yakında iddialı bir diziyle karşımızda olacak.

TRT1 ekranında büyük ilgi gören Gönül Dağı dizisine, önceki ay Fikret karakteri ile Ruhi Sarı katılmıştı. Sarı’nın canlandırdığı Fikret, dizinin bir anlamda kötülüğe en meyilli karakteri olarak dikkatleri çekmişti. Ruhi Sarı, Gönül Dağı dizisinde kısa sürede izleyicilerin en sevmediği karakter olmayı başarmıştı.

Bugüne kadar canlandırdığı birçok karakter ile akıllarda kalan oyuncu, Kulüp dizisinde de rol aldı. Başarılı oyuncu setlere yeniden geri dönüyor. Ruhi Sarı çok yakında yeni dizi Kiracı için sete çıkacak.

Gönül Dağı’nın kötü kalpli Fikret’i Ruhi Sarı’nın yeni projesi belli oldu! 7

Senaryosu ülkemizin en başarılı yazarlarından Nermin Yıldırım tarafından kaleme alınan Kiracı dizisi Fox TV’nin yaz dizisi olacak. Dizinin başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü paylaşacak.

Pazar günü sete çıkması beklenen dizisinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan, yapımcılığını ise son Asena Bülbüloğlu üstleniyor. Dizide Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü ve Ruhi Sarı’nın yanı sıra usta oyuncu Bennu Yıldırımlar, Melisa Döngel, Özlem Tokaslan, Rüçhan Çalışkur, Beyti Engin, Umut Kurt, Deniz Cengiz, İncinur Daşdemir gibi önemli isimler de yer alıyor.

Bir apartmanda yaşayan insanların hikayesini anlatacak dizinin konusuyla ilgili henüz detaylı bir bilgi gelmedi. Ancak senaristinin Türkiye’nin en güçlü kalemlerinden birisi olması dizinin iddiasını artırıyor.