Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay romantizmde çıtayı fena yükseltti!..

Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay romantizmde çıtayı fena yükseltti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde ‘Çağatay’ karakterini canlandıran Berk Oktay, oyuncu nişanlısı Yıldız Çağrı Atiksoy’un doğum gününde sosyal medya hesabından romantik bir paylaşımda bulundu.

1 Nisan 1986 doğumlu güzel oyuncu 36 yaşına bastı. Nişanlısıyla birlikte fotoğraflarını paylaşan Berk Oktay altına; “Dünyam… İyi ki doğdun, iyi ki varsın..Pamuk kalbin ömrün boyunca hep huzur ve mutlulukla dolsun. Seni seviyorum” yazdı.

Yıldız Çağrı Atiksoy ise paylaşıma, Hayallerimi gerçekleştiren Adam.. iyi ki sen varsın” yorumunu yaptı. İkilinin romantik halleri ünlü çiftin hayranlarını mest etti.

Yasak Elma'nın Çağatay'ı Berk Oktay romantizmde çıtayı fena yükseltti!.. 7

Limon Film imzalı, 2017-2021 yılları arasında Fox TV’de yayınlanan Savaşçı adlı dizide tanışıp birbirlerine aşık olan ünlü çift, uzun süredir mutlu bir beraberlik yaşıyordu. Geçtiğimiz aylarda evlenme kararı alan çift, aileleri ve sevdiklerinin katıldığı küçük bir törenle İzmir’de nişanlanmışlardı.

ATV’nin Kuruluş Osman dizisinde ‘Malhun Hatun’u başarıyla canlandıran Yıldız Çağrı Atiksoy ile Fox TV dizisi Yasak Elma’da ‘Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay düğün için dizi sezonunun bitmesini bekliyor. Çift Eylül ayında İstanbul’da düğün yapmayı planlıyor.