Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı’nın yıldızı Gülsim Ali sette sürekli yemek yediği için kilo almaktan dertli!..

Gönül Dağı’nın yıldızı Gülsim Ali sette sürekli yemek yediği için kilo almaktan dertli!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT1’de cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Berk Atan ile baş rolü paylaşan oyuncu Gülsim Ali genç yaşına rağmen kariyerine pek çok proje sığdırdı.

Gönül Dağı ile ilk başrol deneyimini yaşayan oyuncu aralarında, Diriliş Ertuğrul, Yüzleşme, Hanım Köylü, Son Çıkış, Seddülbahir 32 Saat gibi yapımlarında aralarında bulunduğu pek çok projede rol aldı.

Sosyal medyayı da aktif kullanan güzel oyuncu instagram hesabından hayranlarıyla soru -cevap etkinliği yaptı. Ünlü oyuncu takipçilerinden gelen pek çok soruya yanıt verdi.

Fit görüntüsüyle dikkat çeken Gülsim Ali, bir hayranının ‘Hiç kilo problemi yaşadığınız oluyor mu?’ sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı.

Gönül Dağı'nın yıldızı Gülsim Ali sette sürekli yemek yediği için kilo almaktan dertli!.. 9

Tatlıya düşkünlüğünden söz eden oyuncu aynı zamanda hayranına, rol aldığı Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı ‘Dilek’ karakterinin hamile olması sebebiyle sette kendisine bol bol yemek yedirildiğini de itiraf etti. Gülsim Ali şu sıralar fazla kilolarından şikayetçi olduğunu da sözlerine ekledi.

Gönül Dağı'nın yıldızı Gülsim Ali sette sürekli yemek yediği için kilo almaktan dertli!.. 10

Oyuncu bir soru üzerine, oyuncu olmasaydı eğer ticaretle uğraşacağının altını çizdi. Gülsim Ali bir hayranının, ‘Oyuncu olmaya nasıl karar verdin?’ sorusu üzerine ise ailesinin ilk başta oyuncu olma isteğine sıcak bakmadığını da belirtti.

Gönül Dağı'nın yıldızı Gülsim Ali sette sürekli yemek yediği için kilo almaktan dertli!.. 11