Ana sayfa Sinema Olay yaratan Aşk Taktikleri’nin devamı çekilecek mi? Yanıt bizzat Demet Özdemir’den geldi!

Olay yaratan Aşk Taktikleri’nin devamı çekilecek mi? Yanıt bizzat Demet Özdemir’den geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın yer aldığı Aşk Taktikleri filmi 11 Şubat’ta Netflix’te yayına girdiğinden itibaren çok büyük bir izlenme başarısı elde etti. Filmin bu başarısı üzerine devamının çekileceği gündeme geldi. Bu konuda bilgi Demet Özdemir’den geldi.

Son yıllarda başarılı yapımlara imza atan Lanistar Medya tarafından çekilen Aşk Taktikleri filmi 11 Şubat Cuma günü Netflix’te vizyona girdi. Film yayınlanır yayınlanmaz çok büyük başarılara imza attı. Aşk Taktikleri, birkaç gün içinde Neflix’in yayınlandığı 60 ülkeden en çok izlenen ilk 10 program arasına girdi. Filmin sosyal medyadaki etkileşim başarısı da izlenme oranlarının artmasını sağladı.

Aşk Taktikleri filminin Netflix’te en çok izlenen içerik olduğu ise rakamlara yansıdı. 14 Şubat ile 20 Şubat tarihleri arasında 16 milyon 860 bin saat izlenen Aşk Taktikleri, Netflix’te bir numaraya yükseldi. Bu başarıda, özellikle Erkenci Kuş dizisiyle yurt dışında çok ünlü olan Demet Özdemir’in izleyicisinin payı çok büyüktü.

Olay yaratan Aşk Taktikleri’nin devamı çekilecek mi? Yanıt bizzat Demet Özdemir’den geldi! 7

Aşk Taktikleri’nin bu başarısının ardından filmin ikincisinin çekileceği gündeme geldi. Resmi bir açıklama yapılmasa da büyük ses getiren filmin ikincisi için çekimlerin yaz aylarında gerçekleştirileceği söyleniyor. Konuyla ilgili açıklama Demet Özdemir’den geldi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlaya Demet Özdemir yaptığı açıklamada henüz kesinleşmiş bir şey olmadığını söyledi ve şöyle devam etti: “Henüz bir şey söylemek istemiyorum çünkü ortada atılan imza yok. Ben de konuyla ilgili haberi sosyal medyada gördüm. Evet böyle bir niyet var ama henüz kesinleşen bir şey yok. Açıklama yaparak kimseyi zor durumda bırakmak istemem.”

Erkenci Kuş’un ardından Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle büyük başarı elde eden Demet Özdemir halen Disney Plus için çekilen Dünya’yla Benim Aramda isimli dizinin çekimlerine devam ediyor. Demet Özdemir bu dizide başrolü Buğra Gülsoy’yla paylaşıyor.