Ana sayfa Dizi Haberleri Hazır olun! Kıvanç Tatlıtuğ’a kavuşmaya sadece bir hafta kaldı!

Hazır olun! Kıvanç Tatlıtuğ’a kavuşmaya sadece bir hafta kaldı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Çok uzun süredir hayranlarının karşısına çıkmayan Kıvanç Tatlıtuğ hasreti çok yakında bitiyor. Tatlıtuğ’un başrolü Özge Özpirinçci’yle paylaştığı Yakamoz S-245 dizisi tam bir hafta sonra Netflix’te olacak.

2019 yılında yayınlanan Çarpışma dizisinin başarısız olmasıyla setlere ara veren ve kısa süre önce hızlı bir dönüş yapan Kıvanç Tatlıtuğ’un hayranlarıyla buluşmasına geri sayım sürüyor. Tatlıtuğ’un başrolü Özge Özpirinçci’yle paylaştığı Yakamoz S-245 dizisi 20 Nisan Çarşamba günü Netflix’te olacak. Dolayısıyla Kıvanç Tatlıtuğ hayranları nefeslerini tutmuş bekliyor.

Yakamoz S-245 dizisinin çekimleri tamamlanalı neredeyse bir yıl oluyor ancak daha yeni ekrana geliyor. Dizi ilk önce Bir Denizaltı Hikayesi ismiyle duyurulmuş daha sonra Yakamoz S-245 olarak değiştirilmişti. Bilim kurgu türündeki dizinin çekimleri, 2021 yılının Nisan-Mayıs aylarında gerçekleştirilmişti. İzmir Foça ve Ayvalık’ta yapılan çekimlerden gelen bazı kareler, izleyiciyi de merakta bırakmıştı.

Bu arada diziyle ilgili çok ilginç bir sürpriz de bir hafta önce ortaya çıktı.Yakamoz S-245 dizisinin, Kıvanç Tatlıtuğ’un küçük bir rol canlandırdığı Belçika yapımı Into The Night dizisinin spin off’u (bir dizideki herhangi bir karakter ya da hikayeden yeni bir dizi çıkarılması) olduğu ortaya çıktı.

Bu süprizi dizinin izleyicileri küçük bir ipucuyla yakaladı. Kıvanç Tatlıtuğ’un Into The Night’ta canlandırdığı karakterin “denizaltıyla geldiklerini” söylediği o sahne ile ilgili olarak sosyal medyada Yakamoz S-245’in Into The Night’ın “spin off”u olduğu konuşuldu.

Belçika yapımı bir Netflix dizisi olan Into The Night da yurt dışında yaşayan Türk oyuncu Mehmet Kurtuluş da yer alıyordu. Tatlıtuğ’un yaklaşık altı ay önce bu yapımda rol aldığının ortaya çıkması ile birlikte şimdi Yakamoz S-245 daha da bir heyecanla bekleniyor.