Ana sayfa Dizi Arşivi Gönülçelen Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Gönülçelen Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Gönülçelen, proje tasarımını Tomris Giritlioğlu ve Asis Yapım’ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan, Ahmet Katıksız ve Serkan İpekören’in oturduğu, senaryosu Gül Dirican, Sertaç Ergin, Ali Demir ve Muharrem Buhara tarafından kaleme alınan, dram, aşk ve komedi türünde ki Türk yapımı televizyon dizisidir.

Tuba Büyüküstün, Cansel Elçin, Onur Saylak’ın başrollerinde yer aldığı dizi büyük beğeni topladı ve uzun süre de ekranda kalmayı başardı. Gönülçelen isimli dizi atv ekranında toplam 56 bölüm yayında kaldı.

Gönülçelen Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:
Kanal: ATV
Yapımcı: Tomris Giritlioğlu- Asis Yapım
Türü: Dram- Aşk- Komedi
Yayın Tarihi: 26 Şubat 2010- 24 Haziran 2011
Mekan: İstanbul
Süresi: 90 dakika
Müzik: Kıraç
Başrol: Tuba Büyüküstün, Cansel Elçin, Onur Saylak.
Oyuncular: Günay Karacaoğlu, Umut Kurt, Ünal Silver, Tuna Orhan, Ayda Aksel, İlhan Şeşen, Nadir Sarıbacak, Yasemin Conka,  Arzu Gamze Kılınç, Evrim Alasya, Hülya Duyar, Hasan Say, Emin Önal, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Engin Hepileri, Ayşe Şule Bilgiç, Öykü Çelik, Cem Karakaya.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesaplarından fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/gonulcelentv
Facebook: https://tr-tr.facebook.com/Gonulcelen.izle
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCjylxo8iaoau3AQmbPtO9AA
Resmi internet sayfası: https://www.atv.com.tr/klasik-diziler/gonulcelen/hakkinda

TÜM HABERLER:

Gönülçelen dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

GENEL İZLENİM:

Gönülçelen dizisi yayınlandığı yıllara damgasını vurdu ve unutulmaz diziler arasında yerini aldı. Dram ve aşk temalı dizi içinde komedi unsurlarını da barındırıyordu. Dizide ‘Hasret’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan Tuba Büyüküstün, rolü için dersler aldı. Roman şivesi, Roman dansı dersleri ve şan dersi alan Tuba Büyüküstün aynı zamanda Romanların yaşadığı bölgeleri ziyaret etti. Cansel Elçin ise Müzik Akademisi’ni bitirmiş, İstanbullu zengin, çok ünlü bir müzik adamını canlandırdığı ‘Murat’ karakteri için piyano dersleri aldı. Bir yanıyla İstanbul’un hikayesini anlatan ‘Gönülçelen’  müzik yelpazesinin en lezzetli örnekleriyle şehrin acı ve tatlı manzarasını da gözler önüne serdi.

Gönülçelen Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

Gönülçelen’de İstanbul’un en fakir semtlerinden birinde oturan, alt tabakaya mensup ve o tabakaya ait ‘Roman’ ağzı ve ‘özgür ruhu’yla farklılaşan, genç bir kız Hasret (Tuba Büyüküstün) ile zengin ve müzik konusunda kariyer yapmış akademisyen Murat’ı (Cansel Elçin) bir araya getiren hayalleri konu ediliyor.

Uzun yıllar yurt dışında kalmış ve Türkiye üzerine tezler hazırlamış olan genç ama parlak akademisyen Türkiye’ye döner. Arkadaşıyla gezdiği kenar mahallerden birinde gördüğü güzel çingene kız üzerine hayatını değiştirecek bir bahse girer: ‘Bu kenar mahalle dilberinden hanımefendi olur mu, olmaz mı?’. Akademisyen çingeneden hanımefendi yaratmaya çalışırken, ‘Öteki Türkiye”nin gerçekleriyle yüzleşecek, kız parlak bir yıldıza dönüşürken, Murat`da Hasret`e yavaş yavaş aşık olduğunu ve bu iddianın nasıl gerçekleşeceğini görecektir.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)

Tuba Büyüküstün (Hasret)

Cansel Elçin (Murat)

Günay Karacaoğlu (Gülnaz)

Onur Saylak (Levent)

Umut Kurt (Kadir)

Ünal Silver (Burhan)

Tuna Orhan (Bekir)

Ayda Aksel (Nesrin)

İlhan Şeşen (Ethem)

Nadir Sarıbacak (Kobra)

Yasemin Conka (Nakiye)

Arzu Gamze Kılınç (Saime)

Evrim Alasya (Balçiçek)

Hülya Duyar (Kadriye)

Hasan Say (Kadir)

Emin Önal

Begüm Kütük Yaşaroğlu

Engin Hepileri (Burhan)

Ayşe Şule Bilgiç (Berrin)

Öykü Çelik (Nazar)

Cem Karakaya (Salih)

Gönülçelen Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

Gönülçelen dizisinin çekimleri İstanbul’da yapıldı. Hasret’in yaşadığı mahallenin sahneleri İstanbul’un Balat semtinde çekildi. Pek çok diziye daha ev sahipliği yapan semtte, semtin sakinleri ücretsiz figüranlık yaptı. Murat’ın evinin yer aldığı sahneler ise, İstanbul Göztepe’de çekildi. Plato olarak doğal bir çingene mahallesi yaratmaya çalışan yapım ekibi, kostümler konusunda da titiz bir çalışma yaptı.

JENERİK:

Gönülçelen dizisinin müzikleri ünlü müzisyen Kıraç’a ait. Aynı zamanda müzik ve ritmin temel alındığı dizide Baba Zula ve Murat Ertel’de dizi ekibine destek oldu. Dizinin jenerik müziği de izleyici tarafından dizi kadar çok sevildi.

Gönülçelen Jenerik Müziği

FRAGMANLAR:

Gönülçelen dizisinden ilk fragman ATV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2010 yılının Şubat ayında yayınlandı. İlk görüntüler izleyicide merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

Gönülçelen dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını ATV’nin internet sitesinde bulabilirsiniz.

Tüm Fragmanlar: https://www.atv.com.tr/webtv/gonulcelen/fragman

TÜM BÖLÜMLER:

Gönülçelen dizisi, 26 Şubat 2010 tarihinde ATV ekranlarında izleyici ile buluştu. 2 sezon boyunca devam eden dizi, 24 Haziran 2011 tarihinde yayınlanan 56. bölümü ile final yaptı.

Gönülçelen dizisinin tüm bölümlerini ATV’nin internet sitesinden izleyebilirsiniz.

Tüm Bölümler: https://www.atv.com.tr/webtv/gonulcelen/bolumler

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Gönülçelen dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler de dizinin yayınlandığı dönemde paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Klip/ Yalan Gözler

Klip/ Son Hatıran

Klip/ Rüyamsın

UNUTULMAZ SAHNELER

Gönülçelen dizisinin unutulmaz sahnelerinden bazılarını aşağıda izleyebilirsiniz. Dizinin diğer tüm sahneleri ise, Youtube resmi sayfasındaki ‘Videolar’ bölümünden izlenebilir.

Tüm Sahneler: https://www.youtube.com/c/G%C3%B6n%C3%BCl%C3%A7elen/videos

Hasret, Araba Sürmeyi Öğreniyor!

Murat ve Hasret’in Romantik Dansı Herkesi Kıskandırdı!

Yine Hasret mi Suçlu?

Hasret, Murat’a Yalan Söylüyor!

Murat ve Hasret Tam Öpüşüyordu ki…

Hasret’in Hanımefendilik Dersleri

Hasret ile Murat, Evi Terk Etti!

YURT DIŞINDA ‘GÖNÜLÇELEN’ DİZİSİ

Gönülçelen dizisi Türkiye’de gördüğü ilgiden sonra yurt dışına da pazarlandı. Dizinin gösterildiği bazı ülkeler ve yayınlandığı kanalları aşağıda görebilirsiniz.

Gösterim Tarihi-  Kanal/ İsim

2012/2013- Bulgaristan /Diema Family / ОГНЕНО СЪРЦЕ

2013- Yunanistan / Mega Chanel /Ένα αστέρι γιεννιέται

2016- Peru/   América Televisión     / Convirtiéndose en dama