Ana sayfa Dizi Haberleri Google’da en çok aranan Sadakatsiz, reytinglerde birincilikten uzaklaştı!

Google’da en çok aranan Sadakatsiz, reytinglerde birincilikten uzaklaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Sadakatsiz dizisi, 2021 yılına adeta damgasını vurdu. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonu başarılı şekilde devam ediyor.

Cansu Dere’nin İspanya’da ve Latin Amerika’da ödüller kazanmasının nedenlerinden birisi olan Sadakatsiz, reyting sonuçlarıyla da dikkat çekiyor. Sezonun başarılı yapımlarından birisi olmasına rağmen dizinin Çarşamba rekabetinde birincilikten uzaklaştığını söyleyebiliriz.

Google’da 2021 yılında yapılan aramalarda en çok Sadakatsiz dizisi arandı. Ancak reyting sonuçlarına bakıldığı zaman Kuruluş Osman’ın mutlak bir üstünlüğü gözüküyor.

atv dizisi Kuruluş Osman 8 Aralık Çarşamba akşamı da yine tüm kategorilerde birinciliği elde etti. Sadece AB grubunda Sadakatsiz’in rakibine yaklaştığı gözüküyor.

Ancak hem tüm kişiler hem de ABC1 gruplarında Kuruluş Osman açık ara fark ile üstünlüğünü sürdürüyor. Sadakatsiz daha önce AB grubunda elde ettiği birinciliklere de bir süredir uzak…

Sosyal medyada çok geniş bir hayran kitlesi bulunan Kanal D dizisinin ilk sezonda oluşturduğu güçlü etkileşim devam ediyor.. Her alanda son yılların en başarılı yapımları arasında gösterilen Sadakatsiz’in dünyanın 65 ülkesinde yayınlanması da ülkemiz adına büyük bir gurur vesilesi oldu.