Ana sayfa Sosyal Medya Ateş Kuşları dizisinin Ali’si Görkem Sevindik birçok hayalini tek bir kararı ile gerçekleştirdi!

Ateş Kuşları dizisinin Ali’si Görkem Sevindik birçok hayalini tek bir kararı ile gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Görkem Sevindik, Kurtlar Vadisi ile Söz isimli dizilerde parladıktan sonra üst üste farklı projelerle izleyicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Uzun süredir setlerde yer alan oyuncu, son dönemde de Ateş Kuşları isimli atv’nin dram dizisinde erkek başrol olarak bulunuyor.

Hande Soral ile partner olan ve başarılı performansıyla da alkışlanan Görkem Sevindik, birçok gencin hayali olan oyunculuk mesleğinin kendisi için önemini güçlü sözlerle ifade etti.

Çocukluk döneminde hayallerini kurduğu meslekler olduğundan bahseden Görkem Sevindik, oyuncu olarak farklı karakterleri canlandırarak bu hayallerine kavuştuğunu belirtiyor.

Ünlü oyuncu, “Ben çok hayalperest birisiyim. Çok hayal kuruyorum. Zamanında savaş pilotu olmayı hayal ediyordum. Doktor olmayı hayal ediyordum. Bu hayallerime ulaşabilmemin en tatlı, en güzel yolu oyunculuk. Oyunculuk yaparak hayal ettiğim birçok iş dallarını, birçok karakteri oynayabiliyorum. Bundan da çok keyif alıyorum” şeklinde konuştu.

Oyunculuk mesleğinin kendisi için ne kadar önemli olduğunu, hayatının en önemli motivasyonu olduğunu bu sözleri ile ortaya koyan Görkem Sevindik, bir rolü tercih ederken hangi kriterleri hesap ettiğini de anlattı.

Görkem Sevindik, “Bir kriter olduğunu düşünmüyorum. Birkaç kriter var. Senaryo en önemli kriterlerden birisi. Oyuncu arkadaşlarımız çok önemli kriter. Kimlerle beraber o sette zaman geçireceğim, buna dikkat etmeye çalışıyorum” dedi.

Oğlu Marsel’in dünyadaki en önemli vazgeçilmezi olduğunun altını çizen Görkem Sevindik, Türkmenler’den geldiğini ve ilk Türk ismi olarak bildikleri için oğluna “Marsel” adını koyduğunu sözlerine ekledi.