Ana sayfa Dizi Haberleri Güç zehirlenmesinin ne olduğunu Aile dizisinde Devin karakteri halkın anlayabileceği dilden anlatıyor!

Güç zehirlenmesinin ne olduğunu Aile dizisinde Devin karakteri halkın anlayabileceği dilden anlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında salı akşamları yayınlanmakta olan Aile dizisinde, Serenay Sarıkaya’nın canlandırdığı Devin karakterindeki değişim herkesin dikkatini çekmeye başladı. Aslan Soykan ile birlikte olmaya başladığı ilk dönemde arkadaşlarının ilkelerine ters insanlarla bir arada olduğu gerçeğini ortaya koyduğunu herkes hatırlayacaktır.

Devin, hümanist ve insancıl bir kişilik. Zor bir çocukluk geçirmiş ama kendisini kaybetmemiş. Hayatı kendi ayakları üzerinde durma felsefesi üzerine kurulmuş bir kişi. Başkalarına zarar vermeyi aklının ucundan bile geçirmeyen birisi. Ancak Aslan ile tanışmasının ardından Devin karakterindeki değişim başladı.

Senarist Hakan Bonomo, aslında dizinin hikayesinde Devin karakterinin ilk halinden başlayıp da 8. bölüme kadar gelen süreçte bu değişime yönelik ciddi işaretler vermedi. Devin, kendi değerleri üzerinden hayatı anlamlandırma çabasını sürdürdü. Ancak ne zaman ki gücün birçok şeyi çözmeye başladığını fark etti, işte o zaman zehirlenme de başladı.

Aslan Soykan’ın hesapsız ve başkalarını değil sadece kendi hedeflerini, ailesini düşünerek hareket etme özgürlüğü aslında güç zehirlenmesinin gelebileceği son nokta.

Ancak Devin, bu gücün farkını ilk olarak annesinin oturduğu evin satışının bir anda durması ile hissetti. Güç zehirlenmesi de işte tam o zaman başladı. Olayların akışını değiştirebilme gücünü kendisinin de elde etmeye başladığını görünce, aslında bu durum hoşuna da gitti.

Senarist Hakan Bonomo, aslında hikaye içinde bambaşka bir dünya yaşayan kadın başrol karakterini, gücün ve paranın zirvesinde bir hayatın içine girince nasıl da kendisini o duruma kaptırabileceğini göstermeye başladı.

Yüsra Geyik’in canlandırdığı Yağmur karakterinin başına geleceklerden sonra Devin’deki değişimi daha net bir şekilde hissedeceksiniz. Aslında Aile dizisi son yıllarda Türkiye siyasetinin gündemi haline gelen “güç zehirlenmesi” olayını, halkın anlayabileceği bir dilden anlatmaya başladı.

Devin karakterinin 8. yeni bölümde Yağmur’a yapılanların öcünü almak isterken ne kadar kararlı göründüğünü fragmandan anlayabilirsiniz. Yani, güç zehirlenmesi durumu hızla kadın başrolün hücrelerine kadar yayılmaya başladı. Toplumsal anlamda bu güç zehirlenmesinin ne kadar kötü bir durum olduğunu Aile dizisi üzerinden ekran başında izleyebilirsiniz.