Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin hem dizide hem sosyal medyada aradığını tam olarak bulamadı!

Ebru Şahin hem dizide hem sosyal medyada aradığını tam olarak bulamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai ve Destan dizileri ile güçlü bir kariyer oluşturan Ebru Şahin, 2023 yılına ise Yüz Yıllık Mucize isimli proje ile başladı. Birkan Sokullu ile başrolü paylaşan oyuncu, fantastik bir dizide Harika isimli karakteri canlandırıyor.

Star TV’nin yeni sezon sürprizlerinden olan Yüz Yıllık Mucize dizisi hikayesi ile dikkat çekerken, reytingler noktasında pek de beklentileri karşılayamadığını da söylemek gerekiyor.

Ortama oranların bile altında gelen reytinglerin düzelme ihtimali bulunsa da beklenen büyük çıkışın olmaması hayal kırıklığı yarattı. Özellikle de Ebru Şahin hayranlarının sosyal medya ortamında estirdiği fırtınaya bakınca, dizinin de çok iyi reytingler alabileceği tahminleri yapılmıştı.

Şimdiye kadar ilk 4 bölümü yayınlanan dizinin reytingleri beklentilerin altında gerçekleşmeye devam ediyor. Ebru Şahin için ise sosyal medyada büyük fırtına kopması ve oyuncunun yeni projesi ile gündemin ilk sıralarına yerleşmesi beklentisi vardı. Ancak şimdilik bu konuda da sonuçların düşünüldüğü gibi olmadığını görmekteyiz.

Ebru Şahin hayranlarının oluşturmaya çalıştıkları yeni dizi ve yeni karakter üzerinden güçlü sosyal medya desteği kendisini göstermeye başladı.

11-17 Nisan tarihleri arasında Adba Tv tarafından yapılan araştırmada Ebru Şahin, en popüler kadın oyuncular listesinde 8. sırada yer aldı. 1 haftalık süreçte 11 bin 700 ileti paylaşan oyuncunun hayranları, Yüz Yıllık Mucize dizisini de öne çıkartmaya çabalıyor.

Bu çabalar önümüzdeki haftalarda oyuncunun listede biraz daha üst sıralara çıkmasını sağlayabilir. Ancak, Su Burcu Yazgı Coşkun’un uzun süredir liderliğini sürdürdüğü en popüler kadın oyuncu olma konusunda Ebru Şahin’e sosyal medya ortamında daha büyük destekler gerekiyor.

Ebru Şahin hem dizide hem sosyal medyada aradığını tam olarak bulamadı! 7