Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Güçlü kadın rolü arayanlar, Saygı dizisinde Miray Daner’in canlandırdığı Helen’e baksın!

Güçlü kadın rolü arayanlar, Saygı dizisinde Miray Daner’in canlandırdığı Helen’e baksın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – 27 Ekim Salı günü Blu TV platformunda Saygı dizisinin ilk bölümü yayınlanacak. Nejat İşler, Erkan Can, Boran Kuzum ve Miray Daner’in başrollerinde yer aldığı dizi, Behzat Ç.’nin fenomen karakteri Ercüment Çözer’in hikayesini anlatacak.

Miray Daner çok farklı bir karaktere hayat verecek ve farklı imajıyla da dikkatleri çekecek. Oyuncu Helen karakterine hayat veriyor. Genç oyuncu saygı ifadesini ‘Huzurlu bir dünyanın tek çaresi’ olarak tanımlayan birisi. Helen karakteri her gün yaşanan acı olayları hatırlatırken, bir yandan da adalet arayışına çıkacak.

Miray Daner, dizinin çok güzel bir iş olduğunu vurguladı ve şöyle konuştu: “Büyük bir inançla çıktık yola. Ekibimiz çok güzeldi, senaryomuz çok güzeldi. Umarım izleyici de beğenir. Buluşacağımız günü bekliyorum.”

Çok keyifli bir ekip ile çalıştığını ve güzel bir set olduğunu anlatan Miray Daner, Vatanım Sensin dizisinde birlikte rol aldığı Boran Kuzum ile çok yakın arkadaş olduklarını da yineledi.

Miray Daner’in canlandırdığı Helen karakteri ile ilgili sözleri şöyle:

“Helen aslında içimizden biri. Biraz kendimiz, biraz arkadaşımız, biraz nedenlerini, hayatını sorguladığımız sokaktaki o kız. Parçalanmış bir ailenin çocuğu. O parçalanmışlığın içinden götürdükleriyle kendine bir kişilik, bir karakter, bir ben yaratmaya çalışan biri, özgür bir ruh.

Hayata karşı yerini zamanla öfkenin alacağı kırgınlıkları var. Çoğumuzun isyan ettiği durumlara tepkili ama çoğumuzdan da farklı. Helen, isyanlarını kendi adalet arayışına yansıtıyor. Bu arayışta yavaş yavaş kendini buluyor.”

Güçlü kadın rolü arayanlar, Saygı dizisinde Miray Daner'in canlandırdığı Helen'e baksın! 7