Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim dizisinde Azerbaycan hassasiyeti!

Kalk Gidelim dizisinde Azerbaycan hassasiyeti!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarının sevilen, usta oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesiyle izleyicilerine keyifli anlar yaşatan, aile komedi dizisi “Kalk Gidelim” yüz yirmi beşinci bölümüyle ekranlara geliyor. TRT1’in perşembe günlerine aldığı dizinin yeni bölümünde önemli bir konuya dikkat çekilecek.

İşgal altındaki Karabağ’ı kurtarmak adına Azerbaycan Ordusu bir süredir yoğun bir mücadele sergiliyor. Birçok bölgeyi de Ermeni ordusundan geri alan Azerbaycan, ilerleyişini sürdürüyor. Siyaset sahnesine de birçok farklı noktadan yansıyan bu sıcak gündem, Kalk Gidelim dizisinde de duygusal bir hava estirecek.

Ufuk Özkan’ın canlandırdığı Seyfettin karakterinin sözleri izleyicileri fazlasıyla etkileyecek. Dizinin 125. bölümünde Cumhuriyet haftasına girilmiştir ve Cumhuriyet’ in nasıl ve kimlere karşı savaşılarak kazanıldığını anlatır.

Bunun üzerine de Seyfettin aynı şeylerin günümüzde de yaşandığını, tarih değişse de olayların değişmediğini anlatır. Kardeşimiz Azerbaycan’ın da bu gün topraklarını işgalden kurtarmak için yaptığı haklı mücadeleden bahsedip canlarımıza selam gönderir…

İşte dizideki o bölümden ön izleme görüntüleri: