Ana sayfa Dizi Haberleri Gül Masalı dizisinde hikaye ve oyuncular kadar dikkat çeken detay!

Gül Masalı dizisinde hikaye ve oyuncular kadar dikkat çeken detay!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Yaz sezonu ile birlikte pek çok dizi sezon finali ya da final yaptı. Haziran ayının ilk haftasından itibaren yazlık diziler ekrana gelmeye başladı. Kanalların aylar öncesinden başlayan yeni dizi çalışmaları gündeme gelmişti. İzleyicinin merakla beklediği ve çoğu romantik komedi türündeki diziler ekrana birer birer geliyor. Atv’nin Gül Masalı dizisi ise farklı hikayesi ile dikkatleri çekecek.

Genelde yaz sezonunda daha eğlenceli ve renkli görüntülerle romantik komedi yapımları ekranları süslüyor. Atv’nin Gül Masalı dizisi ise konusu ile dram, görüntüleri ile ise içinizi açacak sahneleri ekrana getirmeye hazırlanıyor!

Zira Gül Masalı dizisi, tüm dünyada gülleri ile meşhur ilimiz Isparta’da çekiliyor. Adını da Isparta’nın güllerinden alan dizide bol bol şehrin güzelliklerinin yer aldığı sahneler ekrana gelecek. Dizinin yayın tarihi de kısa bir süre açıklandı. Yarın akşam yani 19 Haziran Pazar günü ilk bölümüyle yayında olacak…

Başrollerinde Erdem Kaynarca ile Gülper Özdemir’in yer aldıkları dizinin ilk sahneleri İstanbul’da çekilmişti. Ardından hikaye Isparta’da devam edecek. Gül Masalı dizisinin fragmanında da Isparta’nın güzelliklere ekrana geldi.

Dizinin başrolleri Kaynarca ve Özdemir’in yanı sıra Isparta’nın da ayrıca dikkat çekeceği fragmandan da anlaşılmakta. Gül üretimi ile meşhur olan Isparta’nın güzellikleri, dizi ile birlikte ekrana yansıyacak ve önümüzdeki günlerde de sosyal medyada sahnelerdeki bu güzel görüntüler muhtemelen gündeme gelecek…

Dizide Toprak ve Gonca karakterlerinin trajedilerle dolu hayatları ve büyük bir aşk hikayesi anlatılıyor. Gülper Özdemir ile başrolde yer alan Erdem Kaynarca, diziye başlamadan önce Isparta ile ilgili olarak “Çok güzel bir yer gibi görünüyor. Üniversite şehri, gül diyarının başkenti olan Isparta. Baktığımızda güzel bir coğrafya, ilginç ve yeni bir soluk olacak ekranlarda” diye konuştu.

Gül Masalı dizisinde hikaye ve oyuncular kadar dikkat çeken detay! 7

Isparta’nın güzel doğasının yansıtılacağı Gül Masalı dizisinde Gonca’yı oynayan Gülper Özdemir, gül tarlaları içinde çekilen sahnelerden çok etkilendiğini belirtiyor. Oyuncu, “Gonca yavaş yavaş açılacak Isparta’da” yorumunu yapmakta.

Toprak karakterini anlatan Erdem Kaynarca, toprağa, doğaya, onun nimetlerine saygı ve sevgi duyan bir karakteri canlandıracağını belirtti. Oyuncu, bölgenin topraktan gelen güzelliklerinin ve zenginliğinin de hikayenin her yanında kendisini göstereceğine işaret etti.

Oyuncu, “Isparta’nın doğası, gölleri, gülleri, lavantaları biraz başrollerde onlar olacak” sözleriyle de dizinin çekimlerin yapıldığı bölge ile iç içe bir ortam oluşturacağını da anlattı.