Ana sayfa Dizi Haberleri İsmi de hikayesi de akıllara kazınacak! Fox TV’den yeni bir gençlik dizisi geliyor: Tozlu Yaka

İsmi de hikayesi de akıllara kazınacak! Fox TV’den yeni bir gençlik dizisi geliyor: Tozlu Yaka

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaz sezonuyla birlikte ekranlarda yazlık diziler birer birer yerini almaya başladı. Çoğu romantik komedi olan dizilerin yanı sıra bazı dram dizileri de kanalların tercihi oldu. Fox TV’nin yaz dizilerinden birisi de Tozlu Yaka…

İlk olarak ismiyle dikkatleri çeken Fox TV’nin yeni dizisi, aynı zamanda bir gençlik dizisi olarak da önümüzdeki günlerde konuşulacak bir yapım. Dizinin isminin neden Tozlu Yaka olduğu da belli oldu! Tozlu Yaka, bir semt ismi…

Diziyle ilgili sosyal medyada yapılan yorumlarda ismi de konuşuluyordu. Bir çok kişinin neden Tozlu Yaka isminin kullanıldığını soruyordu. Bu sorular sonunda yanıtını buldu…

Fox Tv’nin muhtemelen önümüzdeki günlerde fazlasıyla konuşulacak olan dizisi Tozluyaka’nın isminin sırrı da ortaya çıktı! Tozlu Yaka’nın bir semt ismi olduğu, dizinin tanıtım fotoğraflarında görülmekte.

Paylaşılan fotoğraflardaki “Tozlu Yaka” tabelası, hikayenin aynı semtte yaşayan gençler arasında geçtiğini de gösteriyor. İstanbul’un bir semti olarak tasvir ediliyor Tozlu Yaka.

İsmi de hikayesi de akıllara kazınacak! Fox TV'den yeni bir gençlik dizisi geliyor: Tozlu Yaka 7

Çekimleri başlayan ve yakında Fox TV’de yayınlanmaya başlayacak olan dizinin yapımcılığını NTC Medya üstleniyor. Tozlu Yaka’nın ilk bölüm çekimleri sürmekte. Dizide iki farklı dünyaya ait gençlerin, aralarındaki sınıf farkına rağmen geliştirdikleri dostlukları ve umutlarını kaybetmeme hikayeleri konu alınmakta. Gerilimli sahneleriyle de konuşulacak olan dizinin kadrosunda deneyimli oyuncular Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar gibi da rol almakta.

Ayrıca dizinin genç oyuncu kadrosu da ilerleyen süreçte sıklıkla sosyal medyada konuşulacak gibi duruyor!

Tozlu Yaka dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle: Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahvaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak.

Senaryosunu Yekta Torun’un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturduğu dizinin yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp üstleniyor.“Tozlu Yaka” çok yakında FOX’ta.