Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür bu sefer ekranda değil, Doğa Rutkay’ın evinde!

Güldür Güldür bu sefer ekranda değil, Doğa Rutkay’ın evinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, uzun süredir Güldür Güldür Show ekibinde yer alıyor… Yeter karakteri ile hem sahnede hem de ekranda izleyicileri güldüren oyuncu, güçlü performansıyla da hayranlarının takdir ettiği bir ünlü…

Doğa Rutkay, ayrıca Show TV’de çocuk programı yapıyor ve aynı zamanda da iki çocuk annesi. Rutkay Kerim ve Piraye isimli ikiz bebekleri bulunan oyuncu, onlarla birlikte olduğu anlarda hem eğleniyor hem de bu anları sosyal medyada yayınlayarak takipçilerini eğlendiriyor.

Rutkay, yine çocukları ile yüzlerini boyadıkları ve kahkahalar attıkları anlardan çekilen bir fotoğrafı yayınladı. Oyuncu, “Gülümsemek bulaşıcıymış madem bizden size kocaman sevgiler” notuyla aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Güldür Güldür bu sefer ekranda değil, Doğa Rutkay'ın evinde! 7

“Boyanmak iyidir” mesajı da veren oyuncu, tüm çocukların da gözlerinden öptüğünü belirterek yine çocukların en değerli varlıklarımız olduğunu hatırlattı.

Doğa Rutkay’ın instagram’da 2 milyona yaklaşan takipçisi bulunuyor. Sosyal konulara da duyarlılığı ile bilinen oyuncu, sıklıkla mesajlar veriyor, canlı yayınlar yapıyor.

Oyuncu, takipçilerinin her mesajını merakla beklediği bir isim. Çünkü boş ve anlamsız konuları değil içi dolu, hayata yönelik pozitif noktaları öne çıkartıyor.