Ana sayfa Sinema Güldür Güldür ekibi bu kez Cici Babam filmiyle çok güldürecek!

Güldür Güldür ekibi bu kez Cici Babam filmiyle çok güldürecek!

tarafından zk zk

Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show ekibinden yepyeni bir film: “Cici Babam”, 20 Nisan’da vizyona giriyor…

BKM Film’in “Cici Babam” kadrosunda, Onur Buldu, Mahir İpek, Yasemin Conka, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Derya Karadaş ve Burak Topaloğlu yer alıyor.

Macera, babası ölen üç yetişkin kardeşe, yeni bir Cici Baba gelmesi ve işlerin karışmasıyla başlayacak. Cici Baba Tanju (Mahir İpek) kendini kabul ettirmeye çalışırken, anneleri Melahat’in (Yasemin Conka) evlenmesini istemeyen üç kardeş, bu durumu engellemek için elinden geleni yapacak!

Güldür Güldür Show ekibinin kaleminden çıkan bu unutulmayacak komedi, izleyiciyi kahkahanın hiç durmayacağı bir serüvene davet ediyor.

Onur Buldu (Hacı), Onur Atilla (Mahmut) ve Meltem Yılmazkaya (Fatoş) İstanbul’da yaşayan Antepli 3 kardeşi canlandırıyor. Ailenin şenşakrak annesi Melahat’e ise Yasemin Conka hayat veriyor. Muğla’da yaşayan Melahat’in gizli kapaklı sevgilisi rastalı Tanju’nun (Mahir İpek) meydana çıkmasıyla ortalığın karışacağı “Cici Babam” çok güldürecek!

Filmi “Güldür Güldür” projesinin de yazarları Murat Kepez, Eray Akyamener, Sıla Çetindağ, Uğur Güvercin, Ayberk Sak, Mahmut Özbey yazdı, Meltem Bozoflu Gölebeyi yönetiyor.