Ana sayfa Sinema İyi Bir Aile Değiliz filminin detayları ve fragmanı ortaya çıktı!

İyi Bir Aile Değiliz filminin detayları ve fragmanı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Yapımı Olympos’a, yapımcılığı Mustafa Sönmez’e ait sezonun en ilginç ‘aile’ hikayesini anlatan, ortak yapımcılığını Dilek Aydın, Sinan Eczacıbaşı ve Alihan Yalçındağ’ın üstlendiği ‘İyi Bir Aile Değiliz’ seyircisiyle buluşmak için geri sayımda. 9 Şubat’ta vizyona girecek filmin afişi yayınlandı.

Babalarının beklenmedik ölümüyle kendilerini enteresan olaylar içerisinde bulan bir ailenin hikayesi beyazperdeye taşıyacak filmin afişinde Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak Köstendil, Sarp Apak, Derya Karadaş, Şinasi Yurtsever aile üyeleri olarak yer alıyor.

İyi Bir Aile Değiliz filminin detayları ve fragmanı ortaya çıktı! 7

Filmin genel hikayesi ise şu şekilde;

Murat, (Kaan Yıldırım) babasının vefatı sebebiyle hayatının en tuhaf aile buluşmasına katlanmak zorundadır. Tüm sülale rahmetliyi köylerindeki aile mezarlığına defnetmek isterken Murat bu adetlerin eskide kaldığını, İstanbul’da bu işi organize edeceğini söyler.

Murat, babasını kaybetmenin üzüntüsü içindeyken, bir de bu hengamede cenaze kaybolur. Artık Murat’ın gözünde tüm aile üyeleri şüpheli durumdadır! İlaçlarını içse aslında iyi çocuk olan kuzen Hızır (Erkan Kolçak Köstendil), rahatsız edici şekilde yardım sever diğer kuzen Sinan (Sarp Apak), ailenin ayaklı gazetesi Çiçek (Derya Karadaş), işbirlikçi kapıcı (Şinasi Yurtsever) ve tüm diğer garip aile üyeleri , 24 saat süren bu hengamede Murat’ı giderek çileden çıkartırlar.

‘İyi Bir Aile Değiliz’in kadrosunda Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak Köstendil, Sarp Apak, Derya Karadaş, Şinasi Yurtsever, Melisa Doğu, Vedat Erincin, Asiye Dinçsoy, Nergis Çorakçı, Tarhan Karagöz, Yakup Turgut yer alıyor.

‘İyi Bir Aile Değiliz’ 9 Şubat’ta sinemalarda.