Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show için alınan yeni karar şaşkınlık yaşattı!

Güldür Güldür Show için alınan yeni karar şaşkınlık yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Güldür Güldür Show programı yeni sezonda da ekranda yer almaya devam edecek. Programın daha önce Perşembe günleri yayınlanacağı duyurulmuştu. Ancak yine bir gün değişikliği yaşandı.

Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın kapattığı Salı akşamları zorlanan diziler yerine Show TV, Güldür Güldür Show ile reyting arama yolunu deneyecek. Artık program Salı akşamları izleyicilerle buluşacak.

8.sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan program için Show TV’den yapılan açıklamada yeni sezon başlama tarihi 27 Ekim Salı olarak ilan edildi.

Yeni sezonda Ali Sunal, Doğa Rutkay, Mahir İpek, Onur Atilla, Uğur Bilgin, Onur Buldu, Alper Kul, Ayin Kontente, İrem Kahyaoğlu, Ecem Erkek, Açelya Topaloğlu gibi isimlerin yanı sıra yeni sezonda Murat Akkoyunlu ve Dağhan Külegeç de ekibe katıldı.

Çağlar Çorumlu, Emre Altuğ, Sinan Çalışkanoğlu, Evrim Akın’ın ayrıldığı program ile ilgili kanaldan yapılan duyuru şu şekilde:

Yapımcılığını BKM’in üstlendiği, eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show, 27 Ekim Salı akşamı yeni sezonuyla Show TV’de izleyiciyle buluşuyor. 7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show’da bu sezon da kahkaha tufanı var!

Yayınlanan tanıtım, birbirinden renkli ve eğlenceli skeçlerle Güldür Güldür ekibinin yeni sezona bomba gibi başlayacağını gösteriyor.

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show kahkaha dolu skeçleri ve sevilen kadrosu ile Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor, programda eğlence hız kesmeden devam ediyor.

Güldür Güldür Show yeni sezonuyla 27 Ekim Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!