Ana sayfa Dizi Fragmanları İyi Günde Kötü Günde için final olacak mı, devam mı edecek tartışması nihayet sonuçlandı!

İyi Günde Kötü Günde için final olacak mı, devam mı edecek tartışması nihayet sonuçlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanmakta olan İyi Günde Kötü günde dizisiyle ilgili final kararı alındığı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Başrol oyuncuları Yasemin Allen ve Elçin Sangu da final kararını doğrulayan açıklamaları ile dikkatleri çekmişti. Hatta Sangu, bu karar nedeniyle Star TV’ye suçlayan sözleri ile çok konuşulmuştu.

“6 bölümde bir dizi kendini anlatamaz” diyen Elçin Sangu’nun bu sözlerinin ardından İyi Günde Kötü Günde dizisi için 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Ancak bu fragmanda “final” yazmıyordu. Yeni bölüm olarak fragman paylaşılınca izleyiciler umutlandı. Acaba final kararından vaz mı geçilmişti… İşte bu karmaşıklığı gideren durum bugün Star TV tarafından duyuruldu.

İyi Günde Kötü Günde dizisi için yayınlanan yeni fragmanda 6. bölümün final olduğu net bir şekilde ifade edildi. Dizinin yayınlanmasına 1 gün kala final bölümü olacağının duyurulması, bu kararın alınmasının o kadar da kolay olmadığını anlatıyordu.

Elçin Sangu ve Ozan Dolunay ikilisini buluşturan İyi Günde Kötü Günde dizisi son kez 17 Ekim Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Böylece bir romantik komedi dizisi daha kendini anlatamadan dizi çöplüğüne gönderilmiş olacak.

İşte İyi Günde Kötü Günde dizisinin 6. bölüm fragmanı: