Ana sayfa Sosyal Medya Merve Oflaz’ın yaptığı da olmamış! O kutuyu açarsan, sonucuna katlanırsın!

Merve Oflaz’ın yaptığı da olmamış! O kutuyu açarsan, sonucuna katlanırsın!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – 15. sezona kısa bir süre önce başlayan Arka Sokaklar dizisinde Bahar Komiseri oynayan Merve Oflaz’ın hayvanları ne kadar çok sevdiğini artık bilmeyen yok. Sosyal medyada kendisini takip edenler sahiplendiği hayvan dostlarıyla fotoğraflarını da görüyor. Oyuncunun geçtiğimiz günlerde yine sosyal medyadan hayvan hakları ile ilgili duyurusu da dikkat çekmişti.

Hayvan hakları ve doğanın korunmasına yönelik sıklıkla mesajlar veren Merve Oflaz, Arka Sokaklar iki sevimli köpeğiyle verdiği pozu paylaşmıştı. Takipçilerinden bu konuda takdir alan oyuncu, elinden geldiğinde bu konuda mesaj vermeye de devam ediyor.

Yaptığı son paylaşım ise kahkaha kopardı. Zira oyuncunun elindeki ton balığını almaya çalışan kedinin hali, takipçilerini hem gülümsetti hem de Oflaz’ın hayvan sevgisini bir kez daha ortaya koyan bir paylaşım olarak büyük beğeni kazandı.

Bir masaya oturmuş elindeki kaşığıyla konserve balığını yemeye çalışan Merve Oflaz, tabii kokusunu kilometrelerce uzaktan alacak kadar balık seven minik dostunu unutmuş olmalı!

Onun yanında konservesini açma gafletinde bulunan Merve Oflaz’ın tek çaresi ya paylaşmak ya da konverveyi direk kedinin önüne koymak.

Fotoğrafın sonrasında ne oldu bilmiyoruz ama takipçilerini çok eğlendiren bir paylaşım oldu.

İşte Merve Oflaz’ın paylaşımı:

Yemeğime ihale olanlarda bugün ????

Merve Oflaz'ın yaptığı da olmamış! O kutuyu açarsan, sonucuna katlanırsın! 7