Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show, kolay kolay kimseye nasip olmayacak bir başarıya imza attı!

Güldür Güldür Show, kolay kolay kimseye nasip olmayacak bir başarıya imza attı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show’dan pek çok isim gelip geçti. Kanalın yüzünü güldüren yapım, eğlenceli skeçleriyle her hafta izleyenlere kahkahalar attırıyor. Tekrarları da çok izlenen Güldür Güldür Show, artık ekranın vazgeçilmezleri arasında yer alan bir yapım.

BKM imzalı Güldür Güldür Show, her yıl kadrosunda değişikliklerle ekrana geliyor. Programın değişmeyen yüzleri arasında Ali Sunal, Doğa Rutkay, Aylin Kontante, Alper Kul, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Uğur Bilgin, Mahir İpek gibi isimler bulunuyor.

Bu sezon Güldür Güldür Show yine sevilen skeçleriyle ekranlarda yerini alırken, televizyon dünyası için kolay kolay kimsenin ulaşamadığı bir başarının da sahibi durumunda!

Güldür Güldür Show’un bu hafta yayınlanan yeni bölümü için yapılan çekimler, bir başka özellik taşıyordu. 300. bölüm çekildi hafta içinde.

Güldür Güldür Show, kolay kolay kimseye nasip olmayacak bir başarıya imza attı! 10

Bu özel başarıyı hep birlikte kutlayan Güldür Güldür Show ekibi, pasta kesti, küçük bir kutlama yaptılar. 3. kez dalya demenin heyecanını yaşayan ekip, Türkiye’nin en sevilen ve uzun soluklu işlerinden birine imza atmanın da gururunu yaşamakta.

Güldür Güldür Show, kolay kolay kimseye nasip olmayacak bir başarıya imza attı! 11

9. sezonuyla ekranlarda olan Güldür Güldür Show ekibi tam kadro bir araya gelerek pastalarını kestiler ve pozlar verdiler. Oyuncular, bu özel kutlamadaki fotoğraflarını da sosyal medyadan paylaştılar. Bu isimlerden birisi de Aylin Kontante idi…

Çekimlerden önce bir araya gelen oyuncuların sevinçli halleri, fotoğraflara da yansımakta…

 

Güldür Güldür Show, kolay kolay kimseye nasip olmayacak bir başarıya imza attı! 12

Güldür Güldür Show, kolay kolay kimseye nasip olmayacak bir başarıya imza attı! 13