Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’de birbirlerini yiyorlar ama durum bambaşka! Cansu Dere’nin paylaşımını görenin içi açıldı!

Sadakatsiz’de birbirlerini yiyorlar ama durum bambaşka! Cansu Dere’nin paylaşımını görenin içi açıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi sona doğru yaklaşıyor. Dizi ilk yayınlanmaya başladığında adeta ekranda fırtınalar estirmekteydi. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldıkları dizi, izleyenleri ekrana kilitleyen sahneleriyle çok konuşuluyordu.

Ancak dizi bu sezonda beklenen ilgiyi bulamadı. BBC’nin Bafta ödüllü Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz’e yeni isimler eklendi, ayrılanlar oldu, hikaye bambaşka yerlere gitti ama yine de bu sezon zorlayarak ilerliyor.

Sadakatsiz’in final yapacağını ise Caner Cindoruk bir röportajda ağzından kaçırmıştı. Böylelikle finalin yaklaştığı da anlaşıldı. Kemik bir izleyici kitlesi Sadakatsiz’i bırakmıyor ancak pek çok izleyici de başka dizilere yöneldi. Bu hafta yayınlanan son bölümüyle de reytingdeki düşüşler yine tabloda ortaya çıktı.

Finale yürüyen dizinin yurt dışındaki yayınlarından ise başarılı sonuçlar gelmekte. İspanya ile birlikte Latin Amerika ülkelerinde de büyük beğeni ile izleniyor Sadakatsiz dizisi.

Bu arada dizide Caner Cindoruk ve Cansu Dere ile başrolde yer alan genç oyuncu Melis Sezen ise Sadakatsiz dizisi sayesinde kariyerinde bambaşka bir sayfa açtı. Dizide oynadığı Derin karakterine başarıyla hayat veren Melis Sezen, uzun yıllar muhtemelen bu rolle anılacak.

Sadakatsiz'de birbirlerini yiyorlar ama durum bambaşka! Cansu Dere'nin paylaşımını görenin içi açıldı! 8

Dizinin bir başka öne çıkan ismi de Derin’in annesini oynayan Gözde Seda Altuner oldu. Altuner ve Sezen’in özel hayatlarında da yakın arkadaş oldukları ve birbirlerine duydukları sevgi, yaptıkları sosyal medya paylaşımlarına da yansımakta.

Bu sevgi çemberine dizinin Asya’sı Cansu Dere de dahil. Oyuncu, dizide bir türlü yıldızı barışmayan Derin ve annesi Gönül ile sürekli olarak bir didişme halinde. Birbirlerinin kuyusunu kazıp duran bu karakterlere karşın, kamera arkasında ise bambaşka bir süreç yaşanıyor.

Sette uzun vakitler birlikte çalışan üç oyuncunun, yaşanan bu süreçle birlikte aralarında derin bir sevgi bağı geliştirdikleri de Cansu Dere’nin son paylaşımına yansımakta. Dere, iki meslektaşı ile verdiği ve kahkahalar attıkları fotoğraflarına “Seviyorum sizi” notunu düşmüş…

Sadakatsiz'de birbirlerini yiyorlar ama durum bambaşka! Cansu Dere'nin paylaşımını görenin içi açıldı! 9