Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show, öyle dizilere rakip oluyor ki ortalık fena karışacak!

Güldür Güldür Show, öyle dizilere rakip oluyor ki ortalık fena karışacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de ekrana gelen ve bu yıl 8. sezonuyla ekranda olacak olan Güldür Güldür Show, yayınlandığı her gün karşısındaki dizilere ciddi bir rakip olmayı başardı. Tekrarlarıyla dahi izlenen ve yaz boyu da merakla beklenen Güldür Güldür Show’un yayın gününün açıklanması ise kısa süreli bir şoka neden oldu! Zira Cuma akşamları ekrana gelen program için iki kez gün değişikliği yapıldı. İlk olarak Perşembe gününe çekildi program. Ancak daha sonra Salı gününde karar kılındı.

Salı günleri diziler için çok iddialı bir gün. Özellikle Pazartesi ekranında yer alan iddialı yapımların ardından Salı günleri de yine ekrana getirilen dizilerin iddiası malum. Uzun yıllar Salı akşamlarının reytingini kimseye kaptırmayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, geçtiğimiz sezon ortasında final yapan Kadın dizisi ile büyük bir mücadele vermişti.

Güldür Güldür Show, öyle dizilere rakip oluyor ki ortalık fena karışacak! 1

Salı akşamlarının artık yeni rakipleri var. Özellikle TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, şu anda reytingleri adeta silip süpürüyor! Gerçek bir hayat hikayesine dayanan dram dizisi, bu hafta 6. bölümüyle yayında olacak. Geçtiğimiz 5 bölüm boyunca birinciliği kimseye bırakmadı. 5. sezonuna başlayan EDHO bile önüne geçemedi!

Reytingleri onlar kadar iddialı olmasa da geçtiğimiz yıldan gelen Kanal D’nin Hekimoğlu dizisinin de kemikleşmiş bir izleyicisi bulunmakta. Yine Fox TV’nin yeni dizisi Baraj’ın da hatırı sayılır bir izleyici grubu oluştu.

Bu denklem içinde Güldür Güldür Show’un işi zor gibi görünüyor ama ne kadar güçlü bir rakip olduğu da 8 yıllık ekran macerasından belli! Aslında Güldür Güldür Show’un Salı akşamları yayınlanması iddiasını büyütüyor ama ekranı da karıştıracağı, daha çok izleyicinin kafasını bir hayli karıştıracağı ortada!

Bir noktadan sonra “Dram mı, eğlence mi?” tercihi yapmaya zorlanacak gibi izleyiciler! Bakalım bu reyting yarışı kimi götürecek? Ya da pasta eşit dağılarak tüm yapımların ekranda kalmasını mı sağlayacak? İzleyip göreceğiz ama Güldür Güldür Show’un ortalığı karıştıracağı da malum!

Ali Sunal’ın moderatörlüğünde usta isimleri buluşturan Güldür Güldür Show’un yeni bölümü 27 Ekim Salı günü ekranda olacak… Güldür Güldür Show’un yenilenen kadrosunda Dağhan Külegeç ile Murat Akkoyunlu da bulunuyor. Ayrılan isimler ise; Çağlar Çorumlu, Sinan Çalışkanoğlu, Emre Altuğ ve Evrim Alasya oldu.