Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fikret Kızılok’un şarkısı, Sadakatsiz dizisine eleştiri getirdi!

Fikret Kızılok’un şarkısı, Sadakatsiz dizisine eleştiri getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisinin ilk 2 bölümü çok beğenildi. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergen’in başrollerinde yer aldığı dizi, reytingleriyle da kanalı çok mutlu etti. Doctor Foster isimli BBC yapımından uyarlanan Sadakatsiz, çok iyi başladı ve böyle de gideceği görülüyor.

Diziyle ilgili sosyal medyada da çok olumlu yorumlar var. Cansu Dere her ne kadar Ezel dizisindeki Eyşan’dan yine kurtulamadı ise de, ünlü oyuncuya olan ilgi daha da arttı. “Ömer’in neler yaşadığını şimdi hissettin mi Eyşan” diye laf atan dizi hayranları, Eyşan’ın Ömer’i aldatmasını hatırlattı. Sadakatsiz dizisinde de Asya, eşi Volkan tarafından aldatılıyor. Bazı izleyicilere göre Eyşan’ın yaptıklarının bedelini Asya karakteri ödüyor…

Sadakatsiz dizisinde işler yolunda giderken, dikkat çeken bir eleştiri Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’ndan geldi. Ünlü yazar, dizilerin klip halinin sıkıcı olduğunu ve benzer şarkıların kullanılmasının da artık rahatsızlık verdiğini yazdı.

Sina Koloğlu, eleştirisini şu sözlerle ortaya koydu: “Dizilerin klip halinden sıkılıyor ev ahalisi. Uzun dizilerin zaman geçirme vakti olarak değerlendiriyor. ‘Sadakatsiz’de ‘Bu Kalp Seni Unutur Mu?’ Fikret Kızılok bir başladı. Hatıralar, uzun zaman sonra ilk defa dinlemek derken sahne bitmişti çoktan. Galiba belli isimlerin belli şarkılarının sürekli çalınmasından kaynaklanan bir rahatsızlık da var bu sıkılma işinde…”