Ana sayfa Dizi Haberleri Sen yapma bari Ezgi Mola! Safiye’den sonra Özge Özpirinçci’nin hatasını tekrarladı!

Sen yapma bari Ezgi Mola! Safiye’den sonra Özge Özpirinçci’nin hatasını tekrarladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının en beğenilen ve sezonun da en iyi dizisi olarak Masumlar Apartmanı dikkatleri çekiyor. Dizi izleyicileri öyle etkiledi ki, milyonlarca evde ve sosyal medyada sürekli konuşulur oldu. Ezgi Mola da Safiye karakteri ile 8 yıl aradan sonra dizi setlerine geri döndü. Genelde komedi rolleri ile izlediğimiz ünlü oyuncunun dram projesindeki müthiş çıkışı da takdir kazandı.

Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı’nda hem yeteneklerini sergiliyor hem de bunun meyvelerini toplamaya devam ediyor. Safiye obsesif kompulsif bir karakter. Ezgi Mola da harika canlandırıyor. Ancak ortada bir sorun var. Ünlü oyuncu, meslektaşı Özge Özpirinçci’nin yaptığı hataya düştü.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşe yazısında iki ünlü oyuncunun neden hata yaptıklarına yönelik bir değerlendirme yazısı kaleme aldı. Sina Koloğlu, ikilinin rol aldığı reklam filmlerine gönderme yaptı. Dizideki karakterleri ile reklam filmlerindeki hallerinin birbirine uyuşmadığına da değindi.

Sen yapma bari Ezgi Mola! Safiye'den sonra Özge Özpirinçci'nin hatasını tekrarladı! 8

Brownie reklamınında rol alan Ezgi Mola, daha önce Özge Özpirinçci’nin de yaptığı hatanın aynısını tekrarladı.

Sina Koloğlu şöyle yazdı: “Şu sıralar Ezgi Mola obsesif kompulsif bir karakteri oynuyor. Brownie reklamında gördük. Benzer bir hatayı Özge Özpirinçci yapmıştı. Acıların annesi rolündeydi ‘Kadın’ dizisinde. “Heyyo” diye reklama çıkmıştı. Ve ne tesadüf kendisi de aynı marka brownie yiyordu!”

Sen yapma bari Ezgi Mola! Safiye'den sonra Özge Özpirinçci'nin hatasını tekrarladı! 9