Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show yok, Doğa Rutkay’ın da keyfi yok!

Güldür Güldür Show yok, Doğa Rutkay’ın da keyfi yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Doğa Rutkay uzun süre evde kalınca hisleri birbirine karıştı.
BKM yapımı olan, Show TV ekranlarında yeni bölümleri Cuma akşamları yayınlanan Güldür Güldür Show programının çekimleri uzun süredir yapılmıyor.

Hatırlanacağı üzere BKM; tüm projelerini koronavirüs salgınının Türkiye’de ortaya çıkması sonrasında durdurmuş ve tüm ekipleri evlerine göndermişti. Ramo, Jet Sosyete dizilerinin yanı sarı Güldür Güldür Show ve Çok Güzel Hareketler 2’nin de çekimlerine ara verilmişti.

Güldür Güldür Show programında Yeter karakterine hayat veren ünlü oyuncu Doğa Rutkay da bu karantina günlerini evinde çocukları ve eşi ile birlikte geçiriyor. Çalışmamanın kendisinde kötü bir his oluşturduğunu belirten oyuncu, aslında evde de birçok iş yaptığını ama yinede işe gitmiyor olma psikolojisi ile moralinin bozulduğunu söyledi.

Instagram hikaye bölümünden video paylaşan oyuncu şöyle konuştu: “Bugün 17. günüm. Full hayatı boyunca çalışmış bir insan olarak, işe gitmiyor fikri her geçen gün kafamda daha da büyüyor. Bayağı gitmiyorum işe ve hiçbir şey yapmıyormuşum gibi geliyor. Oysaki bir sürü şey yapıyorum. Yemek yapıyorum, çocuklarımla ilgileniyorum, kitap yazıyorum, evin eksiklerini toparlıyorum ama gene de bomboş bir hisse girdim ben. Çıkar mıyım acaba bu histen?”

Güldür Güldür Show yok, Doğa Rutkay'ın da keyfi yok! 7