Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show’dan bir oyuncu daha ayrıldı ve Sihirli Annem dizisini tercih etti!

Güldür Güldür Show’dan bir oyuncu daha ayrıldı ve Sihirli Annem dizisini tercih etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 8. sezonu ile yoluna devam eden Güldür Güldür Show ekibinden ayrılan isimlerin dizilere yönelmesi devam ediyor. Çağlar Çorumlu, canlandırdığı Şevket karakteri ile dikkat çekiyordu. Ancak oyuncu 3 sezon önce olduğu gibi yine bir dizi tercihi yaparak yapımdan ayrıldı. Çorumlu, İyi Aile Babası isimli dizi ile ekrana dönüş yapacak.

Güldür Güldür Show’da Çağlar Çorumlu gibi ayrılan bir başka isim ise ünlü şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ oldu… Geçtiğimiz sezon sonunda ayrılanlar arasında yer alan Emre Altuğ, Çağlar Çorumlu gibi dizi tercihinde bulundu.

2021 yılının başında yayın hayatına başlayacak olan Acun Ilıcalı’nın yeni platformu Exxen için hazırlıkları devam eden Sihirli Annem dizisinin oyuncularından birisi de Emre Altuğ oldu…

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Emre Altuğ, Sadık karakteri ile yapımda boy gösterecek.

Güldür Güldür Show'dan bir oyuncu daha ayrıldı ve Sihirli Annem dizisini tercih etti! 7

Kadrosu baştan aşağıya değişen Sihirli Annem dizisi heyecanla bekleniyor. Bir döneme damga vuran yapımdaki oyuncu değişiklikleri de dikkat çekti.

İnci Türkay’ın oynadığı Betüş karakterini Açelya Topaloğlu’nun oynayacağı ortaya çıkarken, Lale Başar’ın Perihan ve Nergis Kumbasar’ın da Dudu rolünü oynayacağı öğrenilmişti.

Dijital versiyonda Hande Katipoğlu’un ise Suzan’ı ve Bülent Seyran’ın da Suzan’ın eşini oynayacağı, dizinin yeni Firuze’sinin de Eylem Yıldız olacağı ortaya çıkmıştı.