Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Baysal, Şükran Ovalı ve Gizem Karaca… Dizileri yok ama sosyal medyada estirdiler yine!

Deniz Baysal, Şükran Ovalı ve Gizem Karaca… Dizileri yok ama sosyal medyada estirdiler yine!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerde rol aldıkları dönemlerde oyuncuların daha çok konuşulması doğal bir durum. Göz önünde oldukları için gündemden düşmüyorlar ve popülariteleri de artıyor. Sosyal medyada da çok konuşulan isimler haline geliyorlar. Ancak her zaman durum aynı olmuyor. Mesela 3 sevilen ve başarılı kadın oyuncunun son sosyal medya paylaşımlarına bakalım… Deniz Baysal, Şükran Ovalı ve Gizem Karaca…

Takipçileriyle hayli mutlular aslında. Yine paylaşımlarıyla dikkatlerini çekiyor, övgüleri topluyorlar, tabii paylaşımlarını yorumlara açtıkları sürece”! Zira Şükran Ovalı bu konuda ketum bir isim!

Futbolcu Caner Erkin ile evli olan Şükran Ovalı, kızı Mihran Ela’yı dünyaya getirdikten sonra dizilerden uzak kaldı. Vatanım Sensin ve Ufak Tefek Cinayetler dizisinde bir kaç bölüm yer aldıktan sonra geçtiğimiz günlerde de Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak geldi.

Onur Saylak ile birlikte Evlat isimli oyunla sahneye çıkıyor şimdilerde. Şükran Ovalı, paylaşımlarıyla beğenileri alıyor ama yorum istemiyor! Dolayısıyla paylaşımlarına sadece yakınları, tanıdıkları isimlerin yorum yapabildiği görülmekte. Ancak dizisi olmasa da takipçileri onu takip etmeyi bırakmıyor.

Instagram’da 762 bin takipçisi olan Şükran Ovalı’nın son paylaşımına Hazal Kaya da beğeni gönderenler arasında. Şuh fotoğrafı takipçilerinden de 6 bine yakın beğeni almış kısa bir süre içinde…

????

Deniz Baysal, Şükran Ovalı ve Gizem Karaca... Dizileri yok ama sosyal medyada estirdiler yine! 9

Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle yıldızı daha da parlayan Deniz Baysal, sonrasında Söz dizisinde rol almıştı. Geçtiğimiz sezon başlayan Hizmetçiler dizisi Pandemi sürecine denk geldi ve bir kaç bölüm sonra ne yazık ki bitirildi.

Şimdilerde dizilerde yok ama 4 milyon takipçisi var ve son paylaşımına da 154 bine yakın beğeni gelmiş. Araba markasının reklamını yapsa da takipçileri onu görmekten hayli mutlu olmuş paylaşımıyla…

???? #ShesMercedes

Deniz Baysal, Şükran Ovalı ve Gizem Karaca... Dizileri yok ama sosyal medyada estirdiler yine! 10

Ekranlara son olarak TRT1’deki Şampiyon dizisi ile gelen Gizem Karaca da sosyal medyada hatırı sayılır bir takipçiye sahip. 2,6 milyon takipçisi var ve son yaptığı aşağıdaki paylaşıma da 55 bine yakın beğeni gelmiş… O da yorumları sınırlayanlardan ama 500’e yakın yorumu da kabul etmiş.

İşte o son paylaşımı:

????

Deniz Baysal, Şükran Ovalı ve Gizem Karaca... Dizileri yok ama sosyal medyada estirdiler yine! 11