Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’ye kilometrelerce öteden gelen sürpriz! O çocuğa sahip çıktı

Eda Ece’ye kilometrelerce öteden gelen sürpriz! O çocuğa sahip çıktı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini oynayan Eda Ece, instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla hem takdir topladı hem de gözleri yaşarttı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da dikkat çeken bir isim olarak etkin şekilde kullandığı instagram hesabından bir video ve fotoğraf yayınladı oyuncu.

Kilometrelerce uzaktan, Kenya’dan gelen fotoğraf ve videoda, Mutano isimli küçük bir çocuğun önünde taşlarla “Thank You Eda Ece” yazısı dikkat çekiyordu. Videoda da sözlü olarak aynı cümleyi tekrarlayan küçük Mutano’ya Eda Ece yardım elini uzattı.

Acil İhtiyaç Projesi Vakfı aracılığı ile Eda Ece’ye ulaşan küçük Mutano’nun çok zor koşullarda yaşamaya çalıştığını anlatan oyuncu, hassasiyetini ve duyarlılığını bir kez daha ortaya koyan bir duruma imza attı.

Eda Ece, içecek suyu, elbisesi olmayan Mutano’ya sahip çıktığını ifade eden “Ben artık onun yanındayım” sözleriyle övgü toplarken, pek çok insana da örnek olacak bir tavır ortaya koydu.

Dünyanın bir ucunda ad olsa Mutano’ya “Her zaman senin için burdayım” mesajını gönderen oyuncu, bu küçük çocuk gibi çok zor koşullarda yaşayan insanlara dikkat çekerek duyarlı herkese ihtiyaç sahibi insanlara yardım eli uzatmanın önemine değindi.

İşte Eda Ece’nin o paylaşımı:

@aipvakfi @ebrunurluoglu ve @ozgurmrc size yürekten teşekkür ederim. İhtiyaç sahiplerini bulan, yardım eden, dünyanın en iyi insanları, ülkemizde ve dünyada bir çok kişiye yardım ettik onlarla siz de takip edin. Mutano’ya tabiki ben de video gönderdim. Bir gün tanışmak üzere canım güler yüzlüm. Sahip olduğunuz her şeye şükredin ve karşınıza çıkan ihtiyacı olanlara yardım etmeye çalışın, öyle zor koşullarda hayatlar var ki, kalbim acıyor görünce adaletsizliğini bu dünyanın,kızıyorum da. Mutano’nun içecek suyu, giyecek elbisesi yoktu. Ben artık onun yanındayım, ama daha çok insan var, siz de olun lütfen. Canım Mutano, her zaman senin için burdayım! Dünyanın bir ucunda olsam da ????????♥️????????

Eda Ece'ye kilometrelerce öteden gelen sürpriz! O çocuğa sahip çıktı 7