Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show’dan bu kez güldüren değil, gözleri yaşartan açıklama!

Güldür Güldür Show’dan bu kez güldüren değil, gözleri yaşartan açıklama!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Uzun yıllardır Show TV ekranlarında yayınlanan, ekranın en kahkahası bol programı olarak izleyicinin çok sevdiği Güldür Güldür Show’dan çok özel bir açıklama geldi! BKM imzalı Güldür Güldür Show programı, bir süredir yaşadığımız deprem sonrasında ekrana gelmiyor.

Pek çok dizi ve program gibi ara verilen Güldür Güldür Show’un çalışmaları başlıyor ancak bu kez depremzedeler için duygulandıran bir bağışla! Aralarında Doğa Rutkay, Ali Sunal, Hasibe Eren, Alper Kul, Aylin Kontente, Uğur Bilgin, Aziz Aslan, İrem Kahyaoğlu, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Açelya Topaloğlu, Mahir İpek, Giray Altınok, Burak Topaloğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Güldür Güldür Show, bu kez perdelerini depremzedeler için açıyor!

Programın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre, iki gösterisinin biletlerinin tüm gelirleri, Türkiye’yi yasa boğan ve 10 ilimizi etkileyen afetin ardından yaraları sarmak için depremzedelere gönderilecek.

Güldür Güldür Show'dan bu kez güldüren değil, gözleri yaşartan açıklama! 12

 

Önce 23 Şubat’ta Londra’da sahne alan Güldür Güldür Show ekibinin geceden elde edilen gelirleri ile 2 Mart’ta BKM Tiyatro’da yapılacak ikinci gösterimlerinin de tüm bilet gelirleri, afet bölgesine aktarılacak.

Güldür Güldür Show'dan bu kez güldüren değil, gözleri yaşartan açıklama! 13

Yıllardır ekranda yüzümüzü güldüren, tekrarlarıyla bile çok izlenen ve çok sevilen Güldür Güldür Show programı tarafından yapılan bu bağış, duygulandıran ve gözleri yaşartan bir hareket oldu!

İki gösterinin gelirini bağışlayan BKM ve tüm oyuncular ile çalışanların ortaya koyduğu bu anlamlı tavır, Güldür Güldür Show’u izleyenler tarafından da alkış almakta.

6 Şubat’ta yaşanan iki depremin ardından Güldür Güldür Show’da yer alan oyunculardan Alper Kul, SAR Arama Kurtarma ekibi ile bölgeye giderek bir hafta boyunca enkaz altından insanların çıkarılması çalışmalarına katılmıştı. 1999 depreminden sonra eğitim alan oyuncu, depremzedelere yardım için koşan ilk ekipler arasındaydı.

Doğa Rutkay, Hasibe Eren gibi pek çok oyuncu da depremzedelere gidecek yardımlar için destek çalışmalarında yer almış, koordinasyon ekipleriyle birlikte günlerce çalışmışlardı.