Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel, Kerem Bürsin, Uraz Kaygılaroğlu, Burcu Biricik, Hatice Şendil ve daha pek çok ünlü isimden duygulandıran destek!

Özge Gürel, Kerem Bürsin, Uraz Kaygılaroğlu, Burcu Biricik, Hatice Şendil ve daha pek çok ünlü isimden duygulandıran destek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Deprem bölgesindeki afetzedeler için çeşitli kurum ve kuruluşlarla birlikte destek çalışmalarında bulunan ünlü isimler, bu kez de farklı kampanyalara destekleriyle dikkatleri çekiyorlar!

İlk günden beri gönüllü olarak sahada yer alan pek çok ünlü isim, aynı zamanda deprem bölgesindeki çocuklar için de bir kez daha kolları sıvadı! Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği UCİM ile birlikte hareket eden pek çok oyuncu, yer aldıkları proje için bir araya gelerek yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi edindiler.

Afetzede çocuklar için UCİM çatısı altında buluşan ünlü oyuncular arasında Burcu Biricik, Selma Ergeç, Serkan Çayoğlu, Merve Dizdar, Şükrü Özyıldız, Kerem Bürsin, Hatice Şendil, Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya gibi isimler de yer almakta.

Özge Gürel, Kerem Bürsin, Uraz Kaygılaroğlu, Burcu Biricik, Hatice Şendil ve daha pek çok ünlü isimden duygulandıran destek! 10

“Sivil Toplum Göreve Hazır” mesajının verildiği ve 10 ilimizde yaşanan deprem sonrasında pek çok travmaya maruz kalan çocuklar için harekete geçiliyor. Daha önce pek çok çocuğa taciz-şiddet gibi davalarda çocuklar için büyük çaba harcayan Saadet Öğretmen’in kurucusu olduğu UCİM’le ele ele çalışacak ünlü oyuncular.

Derneğin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuru ile ünlü isimlerin de yer aldığı çalışmadan ilk bilgiler paylaşıldı. Birlikte fotoğraf veren ve kampanyaya katkıda bulunan ünlü isimler, aynı zamanda kendi sosyal medya hesaplarından da konuyla ilgili paylaşımlar yaptılar…

Özge Gürel, Kerem Bürsin, Uraz Kaygılaroğlu, Burcu Biricik, Hatice Şendil ve daha pek çok ünlü isimden duygulandıran destek! 11

Dizileri ve sinema filmleri ile gönüllere taht kuran oyuncuların, depremin ilk günlerinden beri gönüllü olarak sahada büyük çaba sarfettikleri biliniyor.

Özge Gürel, Kerem Bürsin, Uraz Kaygılaroğlu, Burcu Biricik, Hatice Şendil ve daha pek çok ünlü isimden duygulandıran destek! 12

Yaraların sarılmaya çalışıldığı süreçte hem dizi çekimlerine devam eden hem de fırsat buldukça depremzedeler için yardım ve destek çalışmalarına canla başla katılan ünlü oyuncuların çabaları takdir görüyor.

Bu isimler arasında yer alan Burcu Biricik de UCİM ile birlikte çalışmalarını sosyal medya hesabından duyurdu.

Özge Gürel, Kerem Bürsin, Uraz Kaygılaroğlu, Burcu Biricik, Hatice Şendil ve daha pek çok ünlü isimden duygulandıran destek! 13