Ana sayfa TV Programları Güldür Güldür Show’dan fakirliğe övgü skeciyle güncel konulara dokundurmaya devam!

Güldür Güldür Show’dan fakirliğe övgü skeciyle güncel konulara dokundurmaya devam!

tarafından ker_def

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ cumartesi akşamı saat 20.00’de 328’inci bölümüyle ekrana geliyor.

Gündem yaratan skeçleri ve fenomen karakterleriyle ekranda kahkahanın tek adresi olmaya devam eden, Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’un 328’inci bölümündeki skeçler ise şu şekilde:

Dünyanın En İyi Esnafı 6

Mesut herkese her şeyi satabilen bir esnaftır. Mesut, ödüllü yazar Hayati’ye ihtiyacı olmamasına rağmen bir oyun bilgisayarı, ucuza telefon satın almak için kapı kapı gezen İbrahim’e ise pazarlıksız fiyattan telefon satar. Hayati’nin kitaplarından aldığı ücreti yükselteceğini söyleyerek ödüllü yazarı kendisine bağlar.

Ortalama Erkek

Kadınlar hiçbir işi beceremedikleri için eşleriyle dalga geçerler. Mustafa arkadaşları tarafından tembihlendiği için rol yapmaktadır ve bu durumdan rahatsızdır. Hüseyin, Mustafa’ya özellikle hiçbir işi yapamıyor gibi davrandıklarını diğer türlü ev işlerinde eşlerine yardım etmek zorunda kalacaklarını söyler.

Smart TV Dersi

Feridun annesi, babası ve babaannesine smart tv kullanmayı öğretmeye çalışır. O sırada Çiçek, babası Tufan ile birlikte gelir ve babasının smart tv kullanamadığını söyler. Feridun dersine Tufan’ı da dahil eder.

Fakirliğe Övgü
Fikri, Mehtap, Paşa, Ercüment ve Jale yıllardır enişteleri İbrahim’in kooperatifine para ödeyip daire sahibi olamamaktan şikayetçidir. İbrahim’e verdiği sözü tutmadığı söylenince fakirliğe övgü dolu hikayeler anlatmaya ve zenginliği kötülemeye başlar.

Kasa Sırası

Mesut tuvalet pompası almak için markete gider. Yeni evlendiği eşi Çiçek eve gelmeden pompayı alıp tıkanan tuvaleti açmalıdır. Markette sıra bir türlü Mesut’a gelmez ve bu yüzden herkesin içinde bu durumu anlatmak zorunda kalır.

Öfkeliyiz

Yeter on yıldır akademik bir araştırma için kutuplarda yaşamış ve memleketine yeni gelmiş biridir. Yeter döndüğünde karşılaştığı her insanın mutsuz, sinirli ve öfkeli olduğunu fark eder. Kafası karışan Yeter insanların ekonomi ve politik nedenler yüzünden yıllar içerisinde bu hale geldiklerini öğrenir.

Başarısız Belgeselci

Paşa çekim ekibiyle birlikte doğada hayatta kalma belgeseli çekmek için ormanlık bir alana gelir. İşler Paşa’nın planladığı gibi ilerlemez çünkü ateş yakamaz, yemek bulamaz hatta bir ayı tarafından saldırıya uğrar.

Güldür Güldür Show ekibinde şu oyuncular bulunuyor: Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aylin Kontente Kul, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Erdem Yener, Giray Altınok, Gürhan Altundaşar, Hasibe Özlem Eren, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Ömür Arpacı, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter.”

‘Güldür Güldür Show’ yeni bölümüyle cumartesi akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.