Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show’u bir kez daha bıraktı, bakın ne için?

Güldür Güldür Show’u bir kez daha bıraktı, bakın ne için?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güldür Güldür Show’un yeni sezonunda Şevket Hocayı arayanlar bulamıyor… Ünlü oyuncu Çağlar Çorumlu yine programdan ayrıldı… Daha önce Jet Sosyete için de aynı tavrı sergilemişti.

Show TV ekranında artık Salı akşamları yayınlanmakta olan Güldür Güldür Show, 8. sezonuna başladı. İzleyicileri kahreden gerçek de ortaya çıktı. Çağlar Çorumlu’nun canlandırdığı Şevket karakteri yine yapımda yok… Çünkü ünlü oyuncu bir kez daha dizileri tercih etti.

2 yıl önce Jet Sosyete dizisinde yer almak için Güldür Güldür Show’u terk eden Çağlar Çorumlu, 2019 yılında yapıma geri dönmüş ve Şevket hocanın gelişi de programın hayranlarını çok mutlu etmişti.

Yeni sezonda ise bu sefer Çağlar Çorumlu yine dizi teklifini kabul ederek, Kanal D’nin İyi Aile Babası isimli yeni projesi ile anlaşma yaptı. Şebnem Bozoklu, Salih Kalyon, Melek Baykal ve Timur Acar ile birlikte başrolünde yer aldığı komedi dizisi İyi Aile Babası’nda Çağlar Çorumlu’yu yine komik sahnelerde izleyeceğiz.

Dizi tutar mı bilinmez ancak Çorumlu’nun iyi bir dizi projesi gelince Güldür Güldür Show’a ara vermeyi tercih etmesi dikkat çekiyor. Ünlü oyuncu yeni dizisiyle ilgi sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. İşte o paylaşım:

Yakında Kanal D de????

Güldür Güldür Show'u bir kez daha bıraktı, bakın ne için? 7