Ana sayfa Sosyal Medya Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin Akıncı asaletini gördünüz mü?

Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin Akıncı asaletini gördünüz mü?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun en dikkat çeken projelerinden birisi de yakında izleyicilerle atv ekranında buluşması beklenen Akıncı dizisi. İlk fragmanı yayınlanan dizi hakkında fazla detay verilmiyor… Bu nedenle de hayranlar büyük merak içinde.

Akıncı dizisinin başrolünde Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi bulunuyor. Tatlı Küçük Yalancılar isimli diziden 5 yıl sonra yeniden aynı sette buluşan ikili, birbirlerine çok yakıştı. atv’nin tanıtım filmindeki keyifli halleri ile akıllarda kalan ikili, Vogue dergisine verdikleri özel pozlarla da asalet sergiledi.

İki ünlü isim de aynı fotoğrafı instagram hesaplarından yayınladı. “Ateş ediyorsunuz” diye yorum bırakan hayranlar, ikilinin karizmatik halini fazlasıyla beğendi. Büşra Develi, Matrix filminin unutulmaz karakteri Trinity’e de benzetildi.

Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin Akıncı asaletini gördünüz mü? 7

Köklerini Osmanlı tarihinden alan ve İstanbul’u koruyan modern bir kahramanın günümüzdeki mücadelesini anlatan Akıncı dizisi için yoğun bir çalışma yapılıyor.

Ağustos ayından bu yana sette olan ekip, gecesini gündüzüne kattı. Çekimler titizlikle sürüyor, çünkü ortaya çok iyi bir yapımın çıkması isteniyor. Büşra Develi de bir röportajında rahat çalıştıklarını, en iyisi olması için çaba harcadıklarını belirtmişti.