Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show’u bırakan Emre Altuğ, çok özel bir amaçla yeni diziye başladı!

Güldür Güldür Show’u bırakan Emre Altuğ, çok özel bir amaçla yeni diziye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dönem Güldür Güldür Show ekibinin üyesi olan Emre Altuğ, skeçleri ile hayranlarını güldürmüştü. Ancak geçen sezon sonunda ekipten ayrılan ve yeni dönemde projede yer almayan Emre Altuğ, şimdilerde yeni bir dizi projesiyle gündemde bulunuyor.

1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına başlayan Exxen platformunda başlayan, bir döneme damgasını vuran Sihirli Annem’in yeni versiyonunda Emre Altuğ da yerini aldı. Okan Bayülgen’in TV100’deki programına konuk olan Altuğ, dizi oyunculuğunun yanı sıra; sunuculuk, seslendirme, şarkıcılık yaptığını ayrıca, beste yaptığını ve söz yazdığını anlattı.

Altuğ, “Birçok alanda olmayı seven bir adamım, boş durmayı sevmeyen bir adamım. Bir drama olduğu zaman hiçbirine yetişemiyorsun” diyerek dizi setlerinin gününün büyük bölümünü kapladığını ifade etti. Çocuklarının da olduğunu ve onlarla da ilgilenmesi gerektiğini anlatan Emre Altuğ, televizyon işi olmayınca da her şeye yetişebildiğini anlattı.

Dijitalde yayınlanması ve rahat bir çekim programı bulunması nedeniyle Sihirli Annem dizisinde yer almayı tercih eden oyuncu, “Bir tane daha önemli sebep var. Uzun zamandır yeni jenerasyon ile buluşmak istiyordum. Özellikle çocuklarım olduktan sonra. Bu iş beni yeni jenerasyon ile buluşturacağı için çok hoşuma gitti” açıklamasını yaptı.

Sihirli Annem’in eski versiyonu ile benzer olmadığını, sadece adının ve konseptinin aynı olduğunu anlatan Emre Altuğ, “Biz onu yeniledik. Daha modern, daha başka… İnsanlar başka, sadece konu aynı” dedi.

Sihirli Annem’in ilk versiyonunu hiç seyretmediğini de anlatan oyuncu, eski bölümleri bilmeden oynadığını ifade etti.